08 / 07 / 2024

zenginler şehri

zenginler şehri

Çin'de her yıl zenginler listesi hazırlayan Hurun Report, dünyanın en zengin kentlerini açıkladı...

Demir İnşaat Ukrayna'da Türk Şehri projesini kuracak!

İlk adımı Ukrayna'da atacak olan şirket, 'Türk Şehri'ni kurmak için kolları sıvadı. Konut, otel ve AVM'den oluşacak proje için 25 milyon dolar yatırım yapılacak. İkinci durak ise Almanya olacak

Konutta aile şehri nasıl kalkar?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu Konutta aile şehri nasıl kalkar? sorusunu yanıtladı. İşte o yazı...

Sivas Suşehri'ndeki arsaya külliye inşa edilmeli!

Sivas İl Özel İdaresi'nin Suşehri'nde yer alan arsası için Diyanet İşleri Başkanlığı başvuru yaptı. Başvuru da bölgede cami, yurt Kuran Kursu gibi tesislerin yapılabilmesi için tahsis edilmesi gerektiği mesajı verildi.

Çin Vuhan'a yeraltı şehri inşa edilecek!

Çin'in Vuhan kentinde 516 bin metrekarelik (72 futbol sahası büyüklüğünde) bir yeraltı şehri kuruluyor. İlk etabı 2016 sonunda tamamalanacak proje sayesinde kentin trafik sorununda hafifletilmesi hedefleniyor.

Ölümsüzlük Şehri Misis projesi YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın büyük önem verdiği ve Yüreğir Belediyesi'nin yürütmekte olduğu Ölümsüzlük Şehri Misis projesi, YAPEX Fuarı'nda tanıtıldı.

3. Havalimanı'yla İstanbul 'kargo şehri' olacak!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Akkurt, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda oluşturduğumuz 'kargo şehri' konsepti, Türkiye'de alanında ilk olacak" dedi. İşte projenin ayrıntıları...

Körfez yatırımcısı Trabzon'a Arap şehri kuracak!

Şehre gelen Arap turist sayısının 300 bini geçtiğini ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Trabzon'da Arap şehri kurulacak!

Arap ülkelerinden Trabzon'a gelen ziyaretçi sayısının 300 bine ulaştığını belirten ve Körfez yatırımcısının bölgede bir Arap şehri kurmayı planladıklarını söyledi.

Nevşehir Kaymaklı yer altı şehri otoparkı yenileniyor!

Kaymaklı Belediyesi tarafından Kaymaklı yer altı şehrinin yer altı şehri otoparkı yenileme çalışmaları başlatıldı.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

Bayburt'taki Aydıntepe Yeraltı Şehri destek bekliyor!

Bayburt’ta 3 bin yıllık geçmişiyle yörenin önemli tarihi yapılarından biri olan ve tesadüfen bulunan Aydıntepe Yeraltı Şehri ziyaretçilerini bekliyor.

Şehri Bazaar Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Şehri Bazaar hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Şehri Bazaar Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Şehri Bazaar AVM bayramda kaça kadar açık? Şehri Bazaar bayramda kaçta açılacak?

Sivas Suşehri'nde yollar asfaltlanıyor!

Suşehri Belediyesi, altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, bazı mahallelerde asfaltlama çalışmalarının yapıldığını söyledi.

zenginler şehri Haberi

zenginler şehri
Çin'de her yıl zenginler listesi hazırlayan Hurun Report, dünyanın en zengin kentlerini açıkladı. Birinci sırada 76 zenginle Moskova yer alıyor. 26 milyon dolar milyarderin yaşadığı İstanbul, 6. sıraya yerleşti,. Türkiye ise 31 milyarderle ilk 10 sıraya...