05 / 05 / 2024

Zenit ibrahim uğur

Zenit ibrahim uğur

Çevre teknolojileri ve yenilenebilir enerji konularına odaklanan Zenit Enerji, Avrupa pazarındaki etkinliğini artırmayı hedefliyor. Zenit Enerji İş Geliştirme Müdürü İbrahim Uğur bu yıl Danfoss-SMA stratejik işbirliğinin ardından ürün gamlarını genişletti

Uğur İbrahim Altay: Türkiye'nin en güzel kentsel dönüşümü Konya'da!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, kentte devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının son durumu hakkında bilgi paylaştı. 

Uğur İbrahim Altay: Konya'daki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz!

Yaptığı çalışmalarla ilgili bir toplantı gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Buradaki binaları adeta yeniden ihya ediyoruz" dedi.

Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Uğur İbrahim Altay kazandı...

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Uğur İbrahim Altay, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Uğur İbrahim Altay: Kelebekler Vadisi projesi örnek proje olacak!

Kelebekler Vadisi Projesi Uğur İbrahim Attay, "Vizyon projelerimiz tamamlandığında Türkiye'de parmakla gösterileceğiz" diyor. Başkanlarla Söyleşiler'e konuk olan Altay, Selçuklu'nun bir cazibe merkezi haline gelmesi için yapılan çalışmaları anlattı.

Uğur İbrahim Altay kimdir?

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kimdir? Uğur İbrahim Altay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur İbrahim Altay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Uğur İbrahim Altay..

Uğur Dumankaya: Sektörde değişime yön vermeliyiz!

Çeşitli illerde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya. bu kez Almanya'da işadamlarıyla bir araya geldi. Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı...

Uğur Dumankaya Almanya'da Türk iş adamları ve dernekleri ile bir araya geldi!

3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Uğur Dumankaya: Gayrimenkul sektörü vahşi batı gibi oldu!

Gayrimenkul sektöründe 51 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar 20 binden fazla konut üreten Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Sözcü'ye gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Uğur Dumankaya: 9 ayda 800 konut sattık!

İnşaat sektörünün öne çıkan oyuncularından Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yılın ilk 9 ayında 802 konut sattıklarını açıkladı.Uğur Dumankaya, Dumankya şirketinin hedeflediği ciroya ulaşamadığını söyledi.

Uğur Güllü kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü kimdir? Uğur Güllü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü..

Uğur Dumankaya: Toprak rantının vergilendirilmesi ekonomik büyümeye katkı sağlar!

Orta Vadeli Program’ a yönelik Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada programın Türkiye’ nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti...

Zenit ibrahim uğur Haberi

Zenit ibrahim uğur

"İşbirliğinin ardından SMA ürünlerinin Türkiye tedarikini gerçekleştirmeye başladık. Bu yılın ikinci çeyreğinde Avrupa'daki faaliyetlerimize hız verme kararı aldık. İlk etapta Danimarka'daki bir ofis açtık. Avrupa'daki güneş enerjisi yatırımları ile ilgili gelen taleplere bu noktadan destek veriyoruz" diye konuşan Zenit Enerji İş Geliştirme Müdürü İbrahim Uğur bu yıl Danfoss-SMA stratejik işbirliğinin ardından ürün gamlarını genişlettiklerini de belirtti.


Yenilenebilir enerjide 2013'ten beri Danfoss Akademi adıyla eğitim programı yürüttüklerini vurgulayan Uğur, "Düzenli olarak gerçek bu eğitimlerde sponsor ve eğitmen olarak desteklerimizi sürdürüyoruz. 

2015'te Ar- Ge ve tedarik birimlerini bu konuda uzman teknik personel yetiş- ayırma kararı aldık. Ulusal ve  uluslararası bazda Ar-Ge ve Ur-Ge faaliyetlerimize Ege Üniversitesi Teknokent bölgesinde devam etmeyi planlıyoruz. Sürdürülebilirlik ilkesi çerçevesinde faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz" dedi. 


Zenit Enerji'nin 2010'da LED...