06 / 05 / 2024

Zerrin Tekindor yeni evi

Zerrin Tekindor yeni evi

Zerrin Tekindor Londra Notting Hill'de bir daire sahibi oldu. 500 bin Pound'a (2 milyon 200 bin TL) aldığı evde eski eşi Çetin Tekindor'dan olan oğlu Hira kalıyor.

Zerrin Tekindor Londra'dan 2 milyon 200 bin TL'ye ev aldı!

Zerrin Tekindor Londra Notting Hill'de bir daire sahibi oldu. 500 bin Pound'a (2 milyon 200 bin TL) aldığı evde eski eşi Çetin Tekindor'dan olan oğlu Hira kalıyor.

Serap Tibuk boğaz manzaralı villasını Kara Sevda'ya kiraladı!

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Serap Tibuk, Boğaz manzaralı villasını ‘Kara Sevda’ dizisine aylık 80 bin liraya kiraya verdi. Villa, Zerrin Tekindor’un canlandırdığı Leyla karakterinin evi olarak izleyicinin karşısına çıkıyor.

Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindor'un evini su bastı!

Kendileri şehir dışındayken evlerini su basan Haluk Bilginer-Zerrin Tekindor çiftinin imdadına Zerrin Hanım'ın eski eşi Çetin Tekindor yetişti..

Haluk Bilginer Etiler'den ev kiraladı!

Haluk Bilginer, yeni sevgilisi ünlü oyuncu Zerrin Tekindor’a yakın olmak istedi. Usta aktör sevgilisine komşu olmak için Tekindor’un hemen yan binasında boşalan daireyi kaçırmak istemedi ve hiç pazarlıksız tüm şartları kabul ederek taşındı.

Silverline yeni nesil ankastre mutfak ürünlerini tanıttı!

Teknoloji ve tasarımın mükemmel uyumunu mutfaklara yansıtan Silverline Ankastre, yeni nesil ankastre mutfak ürünlerini, Zerrin Tekindor’un rol aldığı reklam filmi ile tanıtıyor...

Filli Boya, Hayattan Rengi Alın, Geri Neyi Kalır ki reklam müziğini indirme fırsatı sunuyor!

Filli Boya'nın yeni reklam filminde, Buğra Gülsoy, Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Tülin Şahin, Gupse Özay gibi ünlü isimler yer alıyor

Zerrin Özer'in en büyük hayali pop okulu açmak!

Yeni yıla sayılı günler kala herkes ayrı bir düş kuruyor. Zerrin Özer'in en büyük hayali ise kendi adını taşıyan bir 'Zerrin Özer Pop Okulu' açmak. Müzikte istediği yere geldiğini belirten Zerrin Özer, 'Hemen hemen tüm hayallerimi gerçekleştirdim

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Zerrin Tekindor yeni evi Haberi

Zerrin Tekindor yeni evi

Haluk Bilginer, Londra Müzik ve Drama Sanatları Akademisi'nde tiyatro eğitimi görmüş, 25 yıl bu şehirde yaşamıştı. 2004'te ünlülerin oturduğu  Notting Hill'de 312 bin pound'a (1 milyon 370 bin TL) villa almıştı. Sanatçının sevgilisi, oyuncu Zerrin Tekindor da aynı sokakta bir daire sahibi oldu. 500 bin Pound'a (2 milyon 200 bin TL) aldığı evde eski eşi Çetin Tekindor'dan olan oğlu Hira kalıyor.


2012'den beri birlikte olan Haluk Bilginer ile Zerrin Tekindor, İstanbul'da da ayrı evlerde yaşıyor. Aynı semtte karşılıklı apartmanlarda oturuyorlar. Daha önce iki kez evlenip boşanan Haluk Bilginer ilişkinin ömrünü uzatmak için bu yöntemi seçtiğini söylemişti. Çetin Tekindor ile iki kere nikah masasına oturan ama mutluluğu uzun sürmeyen Zerrin Tekindor da aynı...