06 / 05 / 2024

Zeynep Esengil mimarlık

Zeynep Esengil mimarlık

Mimar Zeynep Esengil kimdir? Mimar Zeynep Esengil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Zeynep Esengil, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Zeynep Esengil..

Urbspace Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbspace Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Aydoğan tarafından kuruldu.

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Zyk Mimarlık Proje Limited Şirketi kuruldu!

Zyk Mimarlık Proje Limited Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Kılıç Kabakcı tarafından kuruldu.

Urbist Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Urbist Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Okucu Kaya ve Zeynep Ekmekçibaşı ortaklığında kuruldu.

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik ve Zeynep Çelik ortaklığında kuruldu.

Bagen Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagen Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ali Bilir ve Zeynep Çiğdem Çınar ortaklığında kuruldu.

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Zeynep Yıldırım Mimarlık Ve İnşaat Turizm Limited Şirketi Kartal'da Zeynep Yıldırım tarafından kuruldu.

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tripod Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Arda Yahşi, Umut Gültekin ve Zeynep Okumuş Bulut ortaklığında kuruldu.

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi kuruldu!

Uygur Dekorasyon Mimarlık Hizmetler Limited Şirketi Ümraniye’de  10 bin TL  sermaye bedeli ile Volkan Uyğur Ensert, Zeynep Gökbakan Ensert tarafından kuruldu.

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noctis Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Çırak ve Melisa Zeynep Şahin ortaklığında kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Atelier 1401 Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atelier 1401 Tasarım Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Seda Ekşi ve Yusuf Ekşi oratklığında kuruldu.

Panda Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Şubesi açıldı!

Panda Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Sanayi Şubesi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Topaktaş tarafından açıldı.

Zeynep Esengil mimarlık Haberi

Zeynep Esengil mimarlık

Zeynep Esengil kimdir?

Zeynep Esengil, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Mimarlık Bölümü'nden 2006 yılında mezun oldu. 2009 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi FBE Mimari Tasarım programından mezun olarak yüksek lisans derecesi aldı. 


Aynı bölümde doktor çalışmasına devam etmektedir. 1'i Yapı Dalı, 2'si Proje dalı olmak üzere 3 adet "Batı Akdeniz Mimarlık Ödülü", 2006 yılında "Varsak Belediye Hizmet Binası Mimari Proje Yarışması"nda 2.'lik ödülü, 2004 yılında "Mimed Mimarlık Öğrencileri Proje Ödülleri" kapsamında 1. yıl çalışmaları ile başarı ödülü aldı aldı. 


Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından "Planlama ve Tasarım Sürecinde Katılım: Antalya Örneği" başlıklı kitabı yayımlandı. Antalya Mimarlık Bienali (2011) kapsamında düzenlenen "Batı Antalya için Gelecek Senaryoları" başlıklı atölye çalışmasına katıldı ve editörlük görevi üstlenerek çalışmaları yayına hazırladı. 


Rem Mimarlık'ta şirket ortağı olarak mimarlık çalışmalarına devam etmektedir.


Rem...