18 / 05 / 2024

Zeynep llıcalı

Zeynep llıcalı

Zeynep llıcalı çocuk yatak odası ve banyosunu kendi tasarlamış. Odanın avizesi kırmızı topuklu ayakkabılardan yapılmış.

İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu corona virüse yakalandı!

Koronavirüs şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nın corona virüse yakalandığı belirtildi.

Samsun Çarşamba'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba Sarıcalı mahallesinde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Suudi Arabistan'da 'Ayrıcalıklı Oturum Sistemi' başladı!

Suudi Arabistan'da hayata geçirilen "Ayrıcalıklı Oturum Sistemi" ile yabancılara, ömür boyu ve birer yıllık olmak üzere iki çeşit oturum imkanı sunuluyor.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

Zeynep Fadıllıoğlu'nun göz alıcı evi!

Zeynep-Metin Fadıllıoğlu çifti 17. yüzyıldan kalma tarihi bir taş evde oturuyor. İşte Zeynep Fadıllıoğlu'nun evi...

Vodafone Arena’nın ofislerini Zeynep Ilıcalı tasarladı!

Beşiktaş Kulübü’nün yönetim ofisleri, kısa süre önce Vodafone Arena’ya taşındı. Ofislerin dekorasyonuna ise Zeynep Ilıcalı’nın ortağı olduğu mimarlık şirketi Thanx Co. imza attı. Ilıcalı “Fikret Başkan bize güvendi, ortaya çıkan sonuçtan da memnun kaldı” dedi.

Zeynep Fadıllıoğlu 100 yıllık evde yaşıyor!

Dekoratör Zeynep Fadıllıoğlu eşi Metin Fadıllıoğlu ile yaşadığı Büyükdere’deki tarihi eser statüsündeki evinin kapılarını açtı. Fadıllıoğlu 1983’te taşındığı evini Osmanlı kültüründen esinlenerek tasarlamış.

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun koleksiyonu tanıtıldı!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımıyla hayat bulan 'Nefes' adlı takı koleksiyonu, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sararyı'nda tanıtıldı.

Acun Ilıcalı Miami, Bodrum ve Zorlu’daki evlerini Zeynep Ilıcalı’ya bıraktı!

13 yıl önce nikah masasına oturan Acun Ilıcalı ve Zeynep Ilıcalı çifti, anlaşmalı olarak boşandı. Acun Ilıcalı, Miami, Bodrum ve Zorlu’daki evlerini Zeynep Ilıcalı’ya bıraktı.

Yeşil binalar yabancıların gözdesi!

Fransa'da tanıtılan yeşil binalar yabancıların gözdesi. Altensis Yönetici Ortağı Emre llıcalı, "Bu projeler, kira getirişi yüksek, işletme giderleri düşük olduğu için dikkat çekiyor"dedi.

Yeşil binalarda inşaat alanı genişliyor!

BERKAY Somalı, Emre llıcalı ve Serkan Emin tarafından 2008 yılında kurulan Altensis, sürdürülebilirlik yönetimi hizmetleri konusunda faaliyet gösteriyor.

Zeynep Ilıcalı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı!

Londra'da yeni bir hayat kurmuş Zeynep Ilıcalı'nın özgün tasarımların yer aldığı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı. Bu radikal kararının nedeni merak ediliyor.

Zeynep llıcalı Haberi

Zeynep llıcalı

'Survivor', 'Yetenek Sizsiniz', 'Var mısın Yok musun' yarışmalarının yapımcısı Acun llıcalı ile eşi, Thanx Co Dekorasyon'un ortağı Zeynep llıcalı, Bebek'teki muhteşem evlerini Elle Decoration Dergisi'ne açtı. Rengarenk, sürprizli, farklı tarzları birleştiren 600 metrekarelik, 3 katlı villa görenleri hayran bırakıyor. Zeynep llıcalı "En sevdiğim renk çok renklilik. El işçiliği, kalite, doğallık, organik ürünlere olan ilgim ile isteklerimi şekillendirdim. Evimizin yanında küçük bir orman, karşımızda eşsiz Boğaziçi var"...