03 / 05 / 2024

zeytinburnu askeri lojman

zeytinburnu askeri lojman

TOKİ ile Zeytinburnu Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilecek Millet Bahçesi, bölgede yer alan askeri lojmanların Başakşehir'de inşa edilen yeni konutlara taşınması sonrasında başlayacak. 

Zeytinburnu'nda millet bahçesi için askeri lojmanların yıkımına başlandı!

Zeytinburnu'nda 55 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan millet bahçesi yerinde bulunan askeri lojmanların yıkımları başlandı.

Zeytinburnu Millet Bahçesi için yıkımlar başlıyor! 

Zeytinburnu’nun tam merkezinde yapılması planlanan 55 bin metrekarelik millet bahçesi için askeri lojmanların yıkım çalışmaları başladı...

Zeytinburnu'nda yıkılacak askeri lojmanlardaki ağaçlar, millet bahçesinde korunacak!  

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Zeytinburnu Askeri Lojmanlarında yer alan ağaçların tamamını koruyacağız. Çünkü buradaki ağaçların hepsi millet bahçesi için vazgeçilmez unsurlardır'' dedi.

TOKİ'den Maslak'a askeri lojman! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya askeri lojman!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Kasım 2019 tarihinde yapılacak.

Florya'da askeri lojman arazisine lüks konut projesine CHP'den itiraz!

Florya Şenlikköy'de yer alan eski askeri alan ile ilgili olarak TOKİ'nin hazırladığı yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanarak askıya alındı. TOKİ'nin hazırladığı imar planı teklifine, CHP'li Bakırköy Belediyesi itiraz etti.

Zeytinburnu askeri lojmanlarının tahliyesinde sona gelindi!

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’nde bulunan askeri lojmanların tahliyesi tamamlanmak üzere. Yerine inşa edilecek olan Zeytinburnu Millet Bahçesi sahip olduğu 94 bin metrekarelik yüz ölçümüyle İstanbul’un en özgün yeşil alanları arasında yer alacak. 

Zeytinburnu Millet Bahçesi işte böyle olacak!

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’ndeki Askeri lojmanların yerine yapılacak Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu. Dev proje işte böyle olacak...

Zeytinburnu askeri lojmanlarının yerine Millet Bahçesi geliyor!

TOKİ ile Zeytinburnu Belediyesi'nin ortaklığında hayata geçirilecek Millet Bahçesi, bölgede yer alan askeri lojmanların Başakşehir'de inşa edilen yeni konutlara taşınması sonrasında başlayacak. 

İstanbul Golf Kulübü’nün yerine askeri lojman inşa ediliyor!

Türkiye’nin ilk spor kulübü olan İstanbul Golf Kulübü’nün bulunduğu araziye askeri lojman yapılıyor. Proje 350 dönümlük alanda hayata geçirilecek.

Emlak Konut Zeytinburnu projesi başlıyor!

120 dönüm arazi içerisinde yer alan Zeytinburnu Askeri Lojmanları için Başakşehir'de inşaat başlıyor.

Askeri alanlar kentsel dönüşüme girecek mi?

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şehir dışına taşınan kent merkezlerindeki askeri alanlara ilişkin olarak açıklama yaptı. Canikli, “Kent merkezinde yer alan askeri lojman, idari birimler ve askerlik şubelerinin taşınması gündemde değildir” dedi.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi'ndeki eski askeri alan imara mı açılıyor!

Yaptığı planları İBB dayatan TOKİ'nin son projesi, Zeytinburnu'ndan geçecek "Yer Altı Hafif Metro Hattı"na da darbe vurdu. Çarpık yapılaşma nedeniyle beton yığınına dönüşen Zeytinburnu'na bir darbe de TOKİ'den geldi.

zeytinburnu askeri lojman Haberi

zeytinburnu askeri lojman

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, geçtiğimiz gün Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile Başakşehir'de inşaatı devam eden 523 konutluk projesini yerinde inceledi. 



Zeytinburnu'nun Beştelsiz Mahallesi'nde yer alan askeri lojmanlar, Başakşehir'de inşa edilen 523 konutluk yeni projeye taşındığında, açılacak alanda Türkiye'nin ilk Millet Bahçesi projesi hayata geçirilecek. 



Zeytinburnu Millet Bahçesi tamamlandığında İstanbul’un en büyük bahçelerinden biri olacak. Projede; biyolojik havuz, renkli bitki deresi, piknik alanı, koşu yolu, çocuk parkı ve sosyal aktivitelerin yapılabileceği alanlar yer alacak.



TOKİ Başkanı Turan, "Zeytinburnu ilçemize yeni bir değer katacak proje, bütün ihtiyaçlara cevap verip vatandaşlarımızın sosyalleşeceği, yeşille iç içe huzurlu vakit geçireceği yeni bir alan olacak. Projemiz şimdiden hayırlı olsun." şeklinde konuştu.