29 / 04 / 2024

Zeytinburnu konum değerlendirmesi

Zeytinburnu konum değerlendirmesi

Zeytinburnu konum olarak, doğusunda Fatih, kuzeydoğuda Eyüp, kuzeyinde Bayrampaşa, batısında Güngören, Bakırköy, kuzeybatısında Esenler, güneyinde ise Marmara Denizi’yle çevrilidir.

Zeytinburnu Merkezefendi'de 526 yapı dönüşecek! 

Zeytinburnu Merkezefendi'de 526 yapının kentsel dönüşümü için süreç başladı. İşte ayrıntılar...

İslam Memiş'ten son dakika durum değerlendirmesi! En çok kazandıranı açıkladı!

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dakika durum değerlendirmesi yaptı.

DİSK'ten asgari ücret değerlendirmesi! 1 Ocak 2023 asgari ücret hesabı...

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin alım gücünün olağanüstü düştüğünün altını çizerek, asgari ücret değerlendirmesi yaptı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği Resmi Gazete'de! İşte detaylar!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Bu hikaye henüz bitmedi' diyerek asgari ücret ve emeklilere zam değerlendirmesi yaptı. Ekonomideki son verileri paylaşan Vedat Bilgin, 1 milyon 400 bin emekli başta asgari ücretle ev geçindiren milyonları ilgilendiren açıklamalar yaptı.

Süleyman Çetinsaya 2020-2021'i değerlendirdi!

ARTAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 2020 ve 2021 yılını değerlendirdi. İşte Çetinsaya'nın değerlendirmesi..

Zeytinburnu Locamahal 2021'de tamamlanacak!

Zeytinburnu Locamahal'de devam eden kentsel dönüşüm projesi ile ilgili sevindiren haber geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt dönüşümün 2021'de biteceğini dile getirdi.

Anadolu esnafından kira desteği değerlendirmesi! 

Anadolu iş dünyasının temsilcileri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı esnafa kira ve hibe desteğine ilişkin “olumlu, ancak yeterli değil” değerlendirmesinde bulundu.

GYODER ve KONUTDER'den 'konut satışları' değerlendirmesi!

GYODER Başkanı Kalyoncu, düşük faiz oranlarının konut satışlarında rekoru getirdiğine dikkat çekerek, "En önemlisi de hem vatandaşımız konut sahibi oldu hem de gayrimenkul sektörü zorlu bir dönemde büyük moral kazandı" diye konuştu.

Yeşil GYO Zeytinburnu hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Zeytinburnu, 2945 ada, 25 nolu parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi. 

Berat Albayrak'tan Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi değerlendirmesi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip koronavirüs salgını sonrası dönemde de güçlü Türkiye'nin güçlü ekonomisini 2023 hedeflerine ulaştırmak için durmaksızın çalışacaklarını aktardı.

İstanbul İnşaatçılar Derneğinden Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi değerlendirmesi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi.

Hıncal Uluç'tan Değerli Konut Vergisi değerlendirmesi!

Değerli Konut Vergisi gündemde yerini korumaya devam ediyor. Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, Değerli Konut Vergisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu...

Zeytinburnu konum değerlendirmesi Haberi

Zeytinburnu konum değerlendirmesi

Zeytinburnu ilçesinin en önemli özelliği yakın zamana kadar kaçak ve çarpık yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelerden birisi olmasına rağmen kısa sürede hızlı bir dönüşümle farklı bir çehreye dönmesi olmuştur. Zeytinburnu’ndaki bu dönüşümdeki en büyük etkenlerden ikisi; sanayi yapılaşmalarının hızla şehir dışına taşınmasıyla ortaya çıkan arsa stoku ve konumundan kaynaklı ulaşım avantajıdır. Yalnızca D-100 vasıtasıyla değil, deniz ve demiryolu vasıtasıyla da ulaşım için elverişli bir bölgedir. Bakırköy’e yakın olması, bölgeden geçen iki farklı demiryolu hattı (Sirkeci-Halkalı hattı ve Aksaray-Havalimanı hattı )da ulaşım kolaylığına örnektir. Marmaray Projesi’nin Kazlıçeşme İstasyonu Zeytinburnu İlçesi sınırları içerisinde kalmaktadır. Marmarayla bağlantısı olan 3,5 km. uzunluğundaki Şişhane- Yenikapı metrosunun Haliç metro geçiş köprüsü üzerinde yer alan Haliç istasyonu ile Yenikapı istasyonu da tarihinde açılmıştır. Söz konusu hat...