01 / 05 / 2024

Zeytinburnu otopark yatırımları

Zeytinburnu otopark yatırımları

Zeytinburnu’nda, trafiği rahatlatmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla 124 bin metrekare üzerine 2 bin 200 araçlık yeni bir otopark ve Türkiye’nin en büyük spor komplekslerinden biri yapılacak.

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Gündüz tarafından kuruldu.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Öztiryakiler Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün  Zeytinburnu'nda 54 milyon 867 bin 894 TL sermaye bedeli ile Yusuf Kenan Öztiryaki, Tahsin Öztiryaki ve Atakan Öztiryaki tarafından kuruldu.

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Zeytinburnu'nda yatırım fırsatları konuşulacak!

Sahil şeridine sahip lokasyonu, ulaşım ağlarının merkezinde oluşu ve altyapı yatırımlarıyla İstanbul’un yükselen değeri Zeytinburnu’nun potansiyeli ile sunduğu yatırım fırsatlarını içeren geniş kapsamlı araştırma raporu kamuoyuna açıklanacak.

Zeytinburnu otopark yatırımları Haberi

Zeytinburnu otopark yatırımları


Zeytinburnu Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi 124 bin metrekarelik İstanbul’un en büyük projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Şehrin göbeğine 2 bin 200 araçlık yer altı otoparkı inşa edecek olan İBB ve Zeytinburnu Belediyesi, vatandaşların sokak ve caddelere araç park etme zorunluluğunu asgari düzeye indirerek ilçedeki trafiği rahatlatacak. Otoparkın Marmaray’a 10 dakika yürüme mesafesinde olması ise gün içinde Marmaray’ı kullanan araç sahiplerine de kolaylık sağlayacak.


Zeytinburnu’nun merkezi noktasına inşa edilecek 2 bin 200 araçlık 3 katlı yer altı otoparkının üst kısmına ise Türkiye’nin en modern spor komplekslerinden biri yapılacak.


ALTI OTOPARK, ÜSTÜ SPOR KOMPLEKSİ


Geleceğin profesyonel sporcularını yetiştirmeyi ve gençleri kötü alışkanlıklardan korumayı amaçlayan spor kompleksinde 17 bin seyirci kapasiteli stadyum, 2 adet yüzme havuzu, 2 adet fitness salonu, squash (Raket) sporu salonu,...