29 / 04 / 2024

zeytinburnu rezidans yangını

zeytinburnu rezidans yangını

Zeytinburnu'ndaki bir rezidans inşaatında çıkan yangın yoğun çalışmaların ardından itfaiye ekiplerince söndürüldü...

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Büyükyalı Zeytinburnu Rezidans fiyatları!

Anahtar teslimlerin 2019 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşeceği Büyükyalı Zeytinburnu Rezidans fiyatları metrekare birim bazında 13 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.500 konut, ofis ve ticari birimlerden oluşuyor.

Torun Center'da yangın çıktı!

Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'a ait rezidans inşaatında, izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Zorlu Center'da ikinci yangın!

Tadilat sırasında çıktığı belirtilen yangını itfaiye ekipleri büyümeden söndürdü. Zorlu Center'ın rezidans bölümünde 15 gün önce çıkan yangında bir kişi ölmüş 6 kişi de yaralanmıştı.

Zorlu Center'da korkutan yangın!

İstanbul Zincirlikuyu'daki Zorlu Center Rezidans bölümünde saat 22:00 sularında yangın çıktı. Yangına, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu, Bakırköy ve Mecidiyeköy itfaiye grupları müdahale ediyor. İşte detaylar...

Zeytinburnu'nda yangın!

Sümer Mahallesi 30 Sokak'taki 5 katlı binanın alt katında bulunan tekstil atölyesinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tekstil atölyesi, çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi

Şişli'de şantiye yangını!

Şişli'de şantiye yangını çıktı. Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arazideki rezidans şantiyesinde yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul Zeytinburnu ve Gaziantep'te iki ayrı fabrikada yangın çıktı!

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposu olarak kullanılan bir binanın dördüncü katında yaşanan patlamanın ardından yangın çıktı. Polis ekipleri patlama ihtimaline karşı güvenlik şeridi oluşturarak çevredeki kişileri alandan uzak tuttu...

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposunda yangın çıktı!

Zeytinburnu'nda kimyasal madde deposunda yangın çıktı. Yangında yaralanan depo görevlisi hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri patlama ihtimaline karşı güvenlik şeridi oluşturarak çevredeki kişileri alandan uzak tutuyor.

Akasya Acıbadem'in rezidans kısmında çıkan yangın söndürüldü!

Akasya Acıbadem'in rezidans kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İlk müdahaleyi personelin yaptığı yangın, hafta sonu olması sebebiyle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alışveriş merkezinde paniğe neden oldu.

Acıbadem AVM'nin rezidans kısmında yangın!

İstanbul Acıbadem'deki bir alışveriş merkezinin rezidans kısmında çıkan yangın söndürüldü. Acıbadem'de Çeçen Sokak'taki alışveriş merkezinin rezidans kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşlar tahliye edilmeye başladı.

Akasya Rezidans'ta yangın çıktı!

İstanbul Anadolu yakasının gözde alışveriş merkezi Akasya AVM' nin de bulunduğu kompleksin rezidans bölümünde yangın çıktı. Aşışveriş merkezi kısmında yer alan vatandaşlar tahliye edilmeye başladı.

Batışehir Premuim Rezidans'ın en üst katında dün yangın çıktı!

Bağcılar' da inşaat halindeki Batışehir Premuim Rezidans ' ın en üst katında dün yangın çıktı. İzolasyon malzemesinden kaynaklandığı belirtilen yangına müdahale için söndürme helikopteri istendi...

zeytinburnu rezidans yangını Haberi

zeytinburnu rezidans yangını

Zeytinburnu'ndaki bir rezidans inşaatında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. 

Merkezefendi Mahallesi Yılanlı Ayazma Yolu'ndaki rezidans inşaatında, izolasyon malzemelerinin bulunduğu bölümde yangın çıktı. 

Bayrampaşa ve Zeytinburnu itfaiye ekiplerince söndürülen yangın, maddi hasara neden...