29 / 04 / 2024

Zeytinli Konutları lokasyonu

Zeytinli Konutları lokasyonu

Selimiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor.İnşaat çalışmalarının sürdüğü proje kısa sürede sahiplerini bulacak.

Avrupa Konutları Atakent 4 B nerede?

Avrupa Konutları Atakent 4 projesinin yeni etabı satışa çıktı. Peki Avrupa Konutları Atakent 4 B nerede? İşte Avrupa Konutları Atakent 4 B lokasyonu...

Şehitkamil Zeytinli Konutları'na yoğun talep!

Yapımı Şehitkamil Belediyesi tarafından tamamlanan Zeytinli Konutları satışına yoğun talep oldu. Çok beğenilen daireler, 102 bin 500 TL ile 130 bin TL arasında 5 ayrı fiyat kategorisinde satışa çıkarıldı.

Zeytinli Konutları çekilişsiz kurasız satışa sunuldu!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanarak halkın hizmetine sunulan Zeytinli Konutları’nın satışında çekiliş ya da kura olmadığını ve isteyen her vatandaşın Zeytinli Konutları’ndan daire alabileceğini söyledi.

Şehitkamil Zeytinli Konutları satışa çıkarıldı!

Zeytinli Konutları satışa çıkarıldı. Zeytinli Konutları’nın son halini yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “3 bloktan oluşan Zeytinli Konutları’ndaki 147 adet 2+1 yapımı bitti." dedi

Vadiyaka Başakşehir: Başakşehir'in en iyi lokasyonu!

Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı Vadiyaka Başakşehir Konutları Fuzul Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "Vadiyaka Başakşehir: Başakşehir'in en iyi lokasyonu sloganıyla tanıtılıyor.

Şehitkamil Zeytinli konutları 2 aya kadar teslim edilecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Selimiye Mahallesi'nde yapımı devam eden 147 dairelik 3 blok halindeki Zeytinli konutları inşaatını inceledi, modern binalar yaptıklarını belirtti.

Şehitkamil Zeytinli Konutları'nda sona gelindi!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Selimiye Mahallesi'nde yapımı devam eden 147 dairelik 3 blok halindeki Zeytinli konutları inşaatını inceledi.

Şehitkamil Zeytinli Konutları iki ay sonra teslim edilecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Selimiye Mahallesi’nde 147 dairelik 3 blok halindeki Zeytinli konutları inşaatını inceledi. Başkan Fadıloğlu, “Zeytinli Konutlarımızı inşallah iki aya kadar hak sahiplerine teslim etmiş olacağız” dedi.

Gaziantep Zeytinli Konutları inşaatında sona yaklaşıldı!

Selimiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor. İnşaat çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğü Zeytinli Konutları, kısa sürede sahiplerini bu

Zeytinli Konutları'nda sona yaklaşıklı!

Selimiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor. İnşaat çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğü Zeytinli Konutları, kısa sürede sahiplerini bu

Zeytinli Konutları inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Selimiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor.

Zeytinli Konutları'nda sona gelindi!

Selimiye Mahallesi'nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor.İnşaat çalışmalarının sürdüğü proje kısa sürede sahiplerini bulacak.

Zeytinli Konutları'nda sona yaklaşıldı!

Selimiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara, Şehitkamil Belediyesi tarafından Zeytinli Konutlarının inşaat çalışması sona yaklaşıyor.

Zeytinli Konutları lokasyonu Haberi

Zeytinli Konutları lokasyonu

İlçe genelinde yapmış olduğu konutlarla vatandaşların konut ihtiyacını her geçen gün azaltan Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşüm ile kamulaştırılan alanlara yeni konutlar yapmaya devam ediyor. Selimiye Mahallesi'nde yapımı devam eden 2+1 Zeytinli Konutlarındaki 3 bloğun inşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Vatandaşlara, doğalgazlı, asansörlü, oyun alanlarının olduğu nitelikli bir mekan sunmak için ellerinden gelen gayreti gösteren Şehitkamil Belediyesi, hızla yükselen konutların inşaat çalışmalarında sona yaklaştı. Yapılan konutlarla daha modern bir mahalle statüsüne dönüşeceğini dile getiren Onatkutlar Mahalle Muhtarı Yaşar Korurer; "Mahallemizde yapılan konutlarda kısa bir süre içinde tamamlanma aşamasına gelindi. Bu konutlarımız oturma aşamasına yaklaştı. İnşallah kısa bir süre içinde yeni hemşerilerimiz mahallemize gelmiş olacaklar. Bu konutlardan alan insanların gerçekten şanslı olduklarını düşünüyorum. Çünkü binaların kalitesine baktığımızda çok nitelikli bir...