30 / 04 / 2024

Zeyyat Hatipoğlu kimdir

Zeyyat Hatipoğlu kimdir

Samim Hatipoğlu'nun babası İTÜ İşletme Mühendisliği kurucusu Prof. Dr. Zeyyat Hatipoğlu vefat etti. Merhumun cenazesi yarın defnedilecek...

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Samim Hatipoğlu'nun babası Zeyyat Hatipoğlu vefat etti!

Samim Hatipoğlu'nun babası İTÜ İşletme Mühendisliği kurucusu Prof. Dr. Zeyyat Hatipoğlu vefat etti. Merhumun cenazesi yarın defnedilecek...

Samim Hatipoğlu'nun annesi Sevim Hatipoğlu vefat etti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Samim Hatipoğlu'nun annesi ve Zeyyat Hatipoğlu'nun eşi Sevim Hatipoğlu vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Banu Hatipoğlu kimdir?

Mimar Banu Hatipoğlu kimdir? Mimar Banu Hatipoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Banu Hatipoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Banu Hatipoğlu...

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Nihat Hatipoğlu'nun oteli kaçak mı?

Televizyonda İslam dini ile ilgili programlar yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Sultanahmet'teki Ayasultan oteli 'kaçak' çıktı. Otelin kaçak olduğu doğrulandı..

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Zeyyat Hatipoğlu kimdir Haberi

Zeyyat Hatipoğlu kimdir

Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden biri olan DAMAC Properties Türkiye CEO'su Samim Hatipoğlu'nun babası Prof. Dr. Zeyyat Hatipoğlu vefat etti. 

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Mühendisliği kurucusu olan ve işletme bilimi üzerine 220 adet kitap yazan Prof. Dr. Zeyyat Hatipoğlu bugün hayatını kaybetti. 

Merhum Zeyyat Hatipoğlu yarın sabah (29 Mayıs Salı) son görev yaptığı İTÜ Taşkışla binasında saat 11:00'de düzenlenecek tören ve Fatih Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra Edirnekapı mezarlığına defnedilecek.

Samim Hatipoğlu annesi Sevim Hatipoğlu'nu da Şubat 2017'de kaybetmişti. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Samim Hatipoğlu ve yakınlarına başsağlığı, merhum Zeyyat Hatipoğlu'na Allah'tan rahmet...