30 / 04 / 2024

ZF Desing

ZF Desing

Dünyada ses getiren birçok projeye imza atan ünlü mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımlarına Körfez'den talep yağıyor. Bahreyn'den Suudi Arabistan'a kadar pek çok ülkede camilere Fadıllıoğlu'nun imzası atılacak

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ventitre Desing Studio Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100.000,00 TL Sermaye bedeli ile Enes Çetik tarafından kuruldu.

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desing Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Çiçek tarafından kuruldu.

Elagante Desing İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elagante Desing İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Açıkkapu tarafından kuruldu. 

Alman devinden Türkiye'ye 40 milyon avroluk yatırım!

Alman devi ZF Group, ZF CVS Türkiye aracılığıyla ticari araç fren körükleri için Sakarya'da kurduğu fabrikasının resmi açılışını yaparak, ek tesislerin de temel atma törenini gerçekleştirdi.

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkra Erol tarafından kuruldu.

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Euronet Desing Engineering Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Mehmet Arif Yami tarafından kuruldu.

Başak 5120 Red Power’ın fiyatı dudak uçuklattı! Çiftçinin gözdesi Red Power

Başak traktörün 2018 yılında tanıttığı yüksek güç beygirli sınıftaki ilk adımı 5120 Red Power kısa sürede çiftçinin gözdesi oldu. Kullanıcıların büyük övgüsünü kazanan Başak 5120 If Desing Award 2020 tasarım ödülünü kazanmayı başardı. İşte Red Power’in özellikleri ve fiyat listesi

Omk Desing İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Omk Desing İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Pendik'te Oğuzhan Mert Kır tarafından kuruldu.

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Damga Desing İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de İbrahim Halil Ay tarafından kuruldu.

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Matla Desing Mimarlık Restorasyon Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Dilşad Aslaner ve Efe Kağan Hızar kuruldu.

Zf Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zf Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Yılmaz, Fatih İncimek ve Ziya Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şilan Desing Mimarlık Danışmanlık Proje Yönetim Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şilan Atakur tarafından kuruldu.

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhodes Desing İç Mimarlık Ve Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğcan Rodoslu tarafından kuruldu.

ZF Desing Haberi

ZF Desing

ZF Desing'in sahibi, ünlü tasarımcı ve mimar Zeynep Fadıllıoğlu SABAH yazarı Şelale Kadak'ın aHaber'de yayınlanan İş'te Hayat programına konuk oldu. Başta İstanbul olmak üzere, Berlin, Londra, Kuveyt, St.Tropez, Delhi gibi dünyanın çeşitli yerlerinde, konut, restoran, kulüp, otel, mağaza ve özel etkinlikleri de içeren 50'nin üzerinde projeye imza atan Fadıllıoğlu, İstanbul Anadolu Yakası'nda yaptığı Şakirin Camisi'yle dikkatleri üzerine çekti. Şakirin Camisi'nden sonra Katar'da iki cami projesi çizdiğini anlatan Fadıllıoğlu, "Şu anda da Bahreyn Kralı'na çalışıyoruz ve bir mescit ve bir cami çiziyoruz" dedi. Suudi Arabistan'dan da üçüncü teklifi aldığını dile getiren Fadıllıoğlu, "Dubai'deki dünyanın en büyük yapısı olan Burj Khalife'nin açılışı bizim çizdiğimiz Mihrap'la yapıldı. Ondan sonra cami çizmemiz istendi" dedi. Körfez ülkelerinin mimari yapıya çok fazla önem verdiğini anlatan...