05 / 05 / 2024

Ziad Albassam

Ziad Albassam

Suudi Albassam Group, Türkiye'de emlak yatırımı için 2 milyar liralık fon kurma kararı aldı. Kurulacak fon, Emlak Konut GYO, Kiptaş ve TOKİ ile birlikte çalışacak

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

S Ve Z Group Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ziad Haznavi ve Salih Elalo ortaklığında kuruldu.

DİSK'in Çeşme'deki arsası acele kamulaştırılıyor!

Albassam Grup’un Yeni Çeşme projesi için 511 parselde acele kamulaştırma kararı verildi. Bölgede, DİSK'e ait 68 dönümlük arazi de bulunuyor. CHP İzmir Milletvekili Kani Beko kamulaştırmaya tepki gösterdi...

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Albassam Group'tan, Urla ve Çeşme'ye 15 milyar TL'lik proje! 

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group'un, Çeşme ve Urla'da acele kamulaştırılan arazilerde proje yapacağı iddia edildi. 4 milyon metrekareye yayılan projede, 6 bin odalı 2 lüks ve 2 bin 500 odalı 50 butik otel yapılacak...

Alaçatı Koyu ile Mersin Körfezi arasına da deniz kanalı mı yapılacak? 

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group Çeşme ve Urla'daki "acil kamulaştırma" kararı alınan araziler üzerine "Yeni Çeşme" isimli dev bir proje inşa edecek...

Toopass Emlak Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toopass Emlak Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Ziad Ahmad Abu Supoh tarafından kuruldu.

Ziad Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziad Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zıad Zarour imzasıyla kuruldu.

Ebdaa Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ebdaa Gayrimenkul Yatırım Pazarlama Limited Şirketi, Khalıd Hamad A Albassam tarafından 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi' nde kuruldu.

Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Natıonal Creatıvıty Yatırım Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Khalıd Hamad A Albassam tarafından 100 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Al Helwani İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Helwani İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ziad Al Helwani tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Karadeniz Han Apartmanı'nda kuruldu.

Körfez yatırımcısının Türkiye yatırımları gün geçtikçe artıyor!

Suudi Albassam Group, Sumou Holding ile Türkiye'de emlak yatırımı için 2 milyar liralık fon kuracak. Katar merkezli Mayhoola for Investments fonu, Boyner Group’a 885 milyon liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Albassam Group gayrimenkule 2 milyar lira yatıracak!

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group CEO'su Ziad Albassam, Albassam Group ve Sumou Holding'in Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak için Suudi Arabistan'da 2 milyar lira büyüklükte yeni bir fon kuracak.

Albassam Grup gayrimenkule 1 milyar dolar yatıracak!

Suudi Arabistan merkezli Albassam Grup Türkiye’de gayrimenkule 1 milyar dolar yatırma kararı aldı. Bu hamle, metrekaresi ortalama 5 bin TL’den yaklaşık 500 bin metrekare alım anlamına geliyor.

Ziad Albassam Haberi

Ziad Albassam

Suudi Arabistan merkezli Albassam Group CEO'su Ziad Albassam, Albassam Group ve Sumou Holding'in Türkiye'de gayrimenkul yatırımı yapmak için Suudi Arabistan'da 2 milyar lira büyüklükte yeni bir fon kuracağını açıkladı. Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde konuşan Albassam, fonun Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) da aralarında bulunduğu kamu şirketleriyle çalışmayı planladığını söyledi. 


'EVİMİZDE GİBİYİZ'

Albassam, "Emlak Konut GYO dışında Kiptaş ve TOKİ gibi kamu şirketleriyle çalışmayı planlıyoruz" dedi. Albassam, fonun bu yıl içinde hayata geçirileceğini söyledi. Albassam, "Türkiye yatırımcılar için büyük bir potansiyel sunuyor. Bunun yanı sıra tarihsel köklerimiz nedeniyle Türkiye evimizde hissettiğimiz bir yer. Burada daha fazla işbirliğine gitmek istiyoruz" dedi. 


EN İYİ BANKACILIK SİSTEMİ TÜRKİYE'DE


Zirvede konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ise Türkiye'nin mali disipline büyük önem verdiğine dikkat çekerek, "Ülkenin...