10 / 05 / 2024

Zigana Dağı tesisleri cephe giydirme çalışmaları

Zigana Dağı tesisleri cephe giydirme çalışmaları

Gümüşhane Valisi kay Memiş, tarihi İpek Yolu üzerindeki Zigana Dağı'nda 2 bin 50 metrede bulunan tesislerin tamamının giydirme yoluyla dış cephelerinin değiştirileceğini ve bölgenin turizm kasabası haline getirileceğini söyledi.

Yeni Zigana Tüneli'nin havalandırma sistemi Avrupa'da ilk olacak!

Türkiye'nin mega projelerinden biri olan ve yapımı devam eden Trabzon-Gümüşhane yolundaki Zigana Tüneli, havalandırma sistemleriyle Avrupa'da bir ilk olacak.

Zigana Dağı'na 1,5 milyon liralık yatırım!

Doğu Karadeniz'in önemli turizm yerlerinden biri olan Zigana Dağı'ndaki tesisler bölgesi, TANAP projesinden sağlanan 1,5 milyon lira destekle yeniden inşa edildi.

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

Alaçatı Zigana Resort açıldı!

Alaçatı Zigana Resort açıldı. Son yılların gözde turizm merkezi haline gelen Alaçatı'ya zincir otel markaları da girmeye başladı.

Yeni Zigana Tüneli 29 Ekim 2019'da açılacak!

Bittiğinde Türkiye ve Avrupa’nın en uzun, dünyanın ise 2. en uzun tüneli olacak olan Yeni Zigana Tüneli 2019'da hizmete açılacak.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım başladı!

Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri ile ilgili kaçak olduğu gerekçesiyle 3 Kasım’da yıkım kararı aldı. Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde yıkım gece yarısı başladı.

Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı çıktı!

Bakırköy Belediyesi, Ataköy 3-4-11. Kısım’da yer alan Bakırköy Spor Vakfı Sosyal Tesisleri için yıkım kararı aldı.

Sapanca Hacımercan Spor Tesisleri'nin ihalesi 11 Ağustos'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca'da hayata geçirilecek Hacımercan Spor Tesisleri için ihaleye çıkılıyor. Yapım ihalesi 11 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek.

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Nevşehirspor'un tesisleri yenileniyor!

Nevşehirspor’da bir yandan transfer çalışmaları devam ederken, öte yandan takımın tesisleri de yeni yüzüne kavuşuyor.

Samsun'da yapımı tamamlanan tesisler incelendi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden tesisleri inceledi. Kılıç, projelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Alaçatı Resort Zigana Hotel açılış için hazırlanıyor!

İnşaatı tamamlanan ve Çeşme Alaçatı'da yer alan Resort Zigana Hotel'in test amaçlı müşteri kabulüne başlanıldı.

Düzce'de spor tesisleri için ihaleye çıkılacak!

Düzce'nin Şıralık Mahallesi'nde inşa edilecek spor tesisleri için ihaleye düzenleniyor. 36 bin metrekarelik alanda yükselecek tesisler 3 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

Zigana Dağı tesisleri cephe giydirme çalışmaları Haberi

Zigana Dağı tesisleri cephe giydirme çalışmaları


Gümüşhane Valisi kay Memiş, tarihi İpek Yolu üzerindeki Zigana Dağı'nda 2 bin 50 metrede bulunan tesislerin tamamının giydirme yoluyla dış cephelerinin değiştirileceğini ve bölgenin turizm kasabası haline getirileceğini söyledi.


Gümüşhane-Trabzon arasındaki eski karayolunun geçiş güzergahında bulunan ve dünyaca bilinen zirve noktasındaki işletme sahiplerini ziyaret ederek onlarla sohbet eden Vali Memiş, “Siz bu dağa sahip çıkıyorsunuz, biz de size sahip çıkacağız” diyerek beraberindeki kurum müdürlerine projenin hemen başlaması için talimat verdi.

  Alanda onlarca yıldır dinlenme tesisi işleten vatandaşları dinleyen Vali Memiş, Gümüşhane kent merkezindeki 15 Temmuz Zafer Meydanı'nda yapımı devam eden sokak sağlıklaştırma çalışmasının bir benzerinin de Zigana dağındaki tesislerde uygulanacağını söyledi.

  "Mevcut binaların dış cepheleri yayla evleri konseptinde giydirilecek"

“Burada çok fazla bina yok. Bu bizim için en büyük avantaj" diyen...