07 / 05 / 2024

zigana dağı tünelleri yol çalışması son durum

zigana dağı tünelleri yol çalışması son durum

Bölünmüş yol çalışmalarının devam ettiği Gümüşhane-Trabzon karayolunda büyük mesafe kat edildiği belirtildi. Temmuz ayı içerisinde Zigana Dağı'na kadar olan bölümün tünelleri ve köprüleriyle birlikte tamamen bitirilmesi planlanıyor...

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Cudi Dağı tünelleri hizmete açıldı!

Şırnak ile Cizre arasındaki mesafeyi 45 dakikadan 15 dakikaya indiren Cudi Dağı tünelleri hizmete açıldı.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri imar planı askıda!

Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Dolmabahçe - Levazım - Baltalimanı - Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

İşte dünyanın en ilginç tünelleri!

Tüneller, insan gücünün sınırlarının ne kadar geniş olduğunun bir gösteriyor. Kimisi dağın insan gücüyle delinmesiyle açıldı kimisi de binanın 7. katından geçecek şekilde tasarlandı. İşte dünyanın en ilginç tünelleri...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin iptaline ret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi'ne ilişkin karar açıklandı.

Zigana Dağı'na yapılacak tünelle mesafeler düşecek!

Gümüşhane Torul Zigana Dağı'na yeni yapılan tünelle birlikte mesafeler azalacak. 30 yıl önceki 6 saatlik mesafe 40 dakikaya düşecek.

Zigana Dağı'na Avrupa'nın en uzun karayolu tüneli inşa ediliyor!

Tarihi İpek Yolu üzerindeki Gümüşhane'nin Torul ilçesindeki Zigana Dağı'na yeni tünel inşa edildi. Tünel ile 30 yıl önceki 6 saatlik mesafe 40 dakikada alınacak.

Zigana Dağı'nın çehresi değişecek!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, beraberinde Milletvekili Cihan Pektaş’la birlikte Zigana dağında yapılacak olan bina düzenleme çalışması kapsamında zirvedeki tüm esnafı ziyaret etti.

Zigana Dağı'nda bina düzenlemesi yapılacak!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, beraberinde Milletvekili Cihan Pektaş’la birlikte Zigana dağında yapılacak olan bina düzenleme çalışması kapsamında zirvedeki tüm esnafı ziyaret etti.

Konak Tünelleri hizmete açıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İzmir trafiğine büyük ölçüde nefes aldıracak Yeşildere-Konak arasında inşa edilen Konak Tünelleri'ni hizmete açtı. Davutoğlu, tünellerdeki ilk yolculuğu da eşi Sare Davutoğlu'yla birlikte kendisinin kullandığı araçla yaptı.

Binali Yıldırım'dan Konak Tünelleri açıklaması!

İzmir Kiraz’da koordinasyon toplantısı yapmak için İzmir’e gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Konak Tünelleri’nin Mayıs ayında trafiğe açılacağını söyledi

Konak Tünelleri davası reddedilince temyize gitti!

AKP'nin "35 İzmir'e 35 Proje" vaatleri arasında yer alan tartışmalı Konak Tünelleri ile ilgili Şehir Plancıları Odası açtığı iki davanın da reddedilmesinin ardından temyize gitti

Ata Gayrimenkul kar dağıtım politikasını yayınladı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kar dağıtım politikasını yayınladı.

zigana dağı tünelleri yol çalışması son durum Haberi

zigana dağı tünelleri yol çalışması son durum


Karayolları 10.Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, bölünmüş yol çalışmalarının devam ettiği Gümüşhane-Trabzon karayolunda büyük mesafe kat ettiklerini belirterek, Temmuz ayı içerisinde Zigana Dağına kadar olan bölümü tünelleri ve köprüleriyle birlikte tamamen bitirmeyi planladıklarını söyledi.


Yaptığı açıklamada Zigana Dağı-Gümüşhane arası 31 kilometrelik kısmın 18 kilometresinin asfaltının yapıldığını ve tünellerdeki çalışmaların devam ettiğini belirten Bayramçavuş, “Ölüm Virajı” olarak adlandırılan ve bugüne kadar çok sayıda kazanın meydana geldiği Kürtün kavşağındaki tünellerden dağ tarafında olanın trafiğe açıldığını kaydetti.


ÖLÜM VİRAJI TÜNELLE AŞILDI


Yaklaşık 2 hafta sonra da diğer tüpün açılacağını dile getiren Bayramçavuş, “Tüneller trafiğe açıldığında yıllardır ölümlere neden olan Kürtün kavşağından kurtulmuş olacağız. Mağara tünelleri ve Mescitli tünellerini de Haziran ayına kadar bitirmiş olacağız. Böylelikle Temmuz ayı içerisinde asfaltını da tamamlayarak yolun tamamının trafiğe açılmasını hedefliyoruz.”...