30 / 04 / 2024

zile evleri kiraları

zile evleri kiraları

Binlerce tarihi evin yer aldığı Zile sokakların da gezerken sanki bir filmin içinde olduğunuz hissine kapılabilirsiniz. Yeni bir yol haritası oluşturan Zile Belediyesi, Orta Anadolu'da yeni bir Safranbolu için kolları sıvadı.

Nusaybin'de evleri yıkılan vatandaşlar kira yardımı bekliyor!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde evleri yıkıldıktan sonra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile uzlaşan vatandaşlara 3 aydır kiraları ödenmiyor.

Öğrenci evleri kiraları artırdı!

Türkiye Kiralık Konut Fiyat Endeksi’nde Temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0.73 oranında ve geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.87 oranında artış gerçekleşti.

Edirne'de konut kiraları arttı!

Edirne'de Trakya Üniversitesine öğrenci kayıtlarının başlamasıyla ilde ev kiralarının arttığı ifade edildi. Trakya Umum Emlak Müşavirleri Başkanı Serhat Çeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıt yaptıran öğrencilerin bazıların yurt haricinde kiralık evleri tercih ettiğini belirtti.

TOKİ Zile'deki Osmanlı Evleri'ni turizme kazandırıyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tarihi yapılar için verdiği restorasyon kredisiyle Tokat'ın Zile İlçesi'nde bulunan Osmanlı evlerinin onarılarak turizme kazandırılması hedefleniyor.

Tarihi Zile Evleri TOKİ desteğiyle onarılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) tarihi yapılar için verdiği restorasyon kredisiyle Tokat'ın Zile ilçesinde bulunan Osmanlı evlerinin onarılarak turizme kazandırılacak.

Tarihi Zile Evleri, TOKİ desteği ile turizme açılıyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) tarihi yapılar için verdiği restorasyon kredisiyle Tokat'ın Zile İlçesi'nde bulunan Osmanlı evlerinin onarılarak turizme kazandırılması hedefleniyor.

TOKİ Tokat Zile 2. Etap kurası ne zaman?

Tokat Zile 2. Etap TOKİ Evleri 7 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede toplam 332 adet konut kurayla satışa sunuluyor. Peki TOKİ Tokat Zile 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Zile'deki tarihi evleri restore ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) başlatığı tarihi yapılar için restorasyon kredisiyle, Tokat'ın Zile ilçesindeki tarihi evlerin restorasyonu yapılacak TOKİ'nin parasal desteği ilçemizde sevinçle karşılandı.

Tokat Zile'deki tarihi evler TOKİ kredisiyle restore edilecek!

Unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi Zile evleri, TOKİ'nin başlatığı tarihi yapılar için restorasyon kredisiyle turizme kazandırılacak.

TOKİ Tokat Zile'deki tarihi evleri restore edecek!

Tokat’ın Zile ilçesindeki unutulmaya yüz tutmuş, yıkılma ve yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kalan tarihi Zile evleri, TOKİ’nin başlattığı tarihi yapılar için restorasyon kredisiyle turizme kazandırılacak.

TOKİ, Tokat Zile'deki tarihi evleri restore edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ( TOKİ ) başlatığı tarihi yapılar için restorasyon kredisiyle, Tokat'ın Zile ilçesindeki tarihi evlerin restorasyonu yapılacak.

Tokat Zile'de tarihi evler turizme kazandırılacak!

Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, tarihi evlerin turizme kazandırılması için çalışmalar sürüyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Haluk Dursun, Zile evleri açıklaması yaptı.

Kamu lojman kiraları 2015!

Lojman evleri, bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere parasız ya da az bir kira karşılığında verilen evler olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kamu lojman kiraları 2015 ne kadar?

zile evleri kiraları Haberi

zile evleri kiraları

Üç bini aşan tarihi Türk evi ile son yıllarda kültür turizminin çekim merkezi haline gelen Zile, yapılan restorasyon çalışmalarıyla da adından söz ettirmeyi başardı. Orta Karadeniz ve İç Anadolu'nun kesişim noktasında yer alan Zile, renkli platosu, zengin tarihi ve yaşayan kültürleri ile kültür turizmine açılmak için yerel yönetim, STK'lar ve kamu desteği ile bir yol haritası çizdi. İlçede binlerce tarihi evin bulunduğu onlarca sokakta gezerken insan adeta kendisini bir Osmanlı kentinde hissediyor. Somut ve somut olmayan kültürel miras anlamında zengin olan kent Zile Evleri'nin yanı sıra; Roma döneminden kalan tarihi kalesi, anfıtiyatrosu, otantik uzun çarşısı, camileri, hamamları, el sanatları ve yemek kültürü ile kültür turizminin merkezi olmaya hazırlanıyor. 'Biz dersimizi iyi çalıştık' Amasya ve Kapadokya turlanmn güzergâhında yeni bir...