21 / 05 / 2024

Zingat Blog

Zingat Blog

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un gayrimenkul takipçilerini zengin bir içerikle karşılayan ve emlak sektörüne yeni bir boyut kazandıracak olan yeni blogu yayına başladı. Zingat Blog, özgün, bilgilendiren ve eğlendiren içerikleriyle takipçileriyle buluşuyor.

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

2023’ün ilk yarısında en çok konut aranan iller belli oldu! Kiralık arayışında İstanbul ve Ankara arka sıralarda kaldı!

Zingat.com, yılın ilk 6 ayında en çok konut ve arsa araması yapılan illeri duyurdu. İlk sırada yer alan İstanbul’da metrekare fiyatı 69 bin lirayı aşan Sarıyer, kentin en değerli ilçesi oldu.

Sektöre damga vurmuştu! Otomobil piyasasında bomba etkisi yarattı: Güneş panelli araç üretimi durduruldu!

Güneş panelli elektrikli araç Lightyear 0’ın üretiminin durdurulduğu belirtildi. Bir blog yazısında Lightyear, güneş enerjisi kullanabilen elektrikli Lightyear 0 otomobilinin üretiminin durdurulduğunu ifade etti.

Gerçekleşirse Avrupa’yı kasıp kavurur Peki Türkiye bundan nasıl etkilenir?

Uluslararası Para Fonu (IMF)’nin Avrupa Departmanı tarafından "Rusya'nın Doğal Gaz Kesintisi Avrupa Ekonomilerini Nasıl Etkileyebilir?" başlıklı bir blog yazısı kaleme alındı. Yazıda Rusya'nın doğal gaz arzını kesmesinin Orta ve Doğu Avrupa'daki bazı ülkelerin ekonomileri için yüzde 6'ya varan orand

Emlak tercihlerini Zingat Bana Ev Bul diyenler belirledi!

Zingat'ın ücretsiz Bana Ev Bul hizmetinden faydalanarak zahmetsizce ev satın alan ya da kiralayanlar gayrimenkul trendlerini belirledi.

Mavi Blog Gazete Reklamcılık Ajans Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Blog Gazete Reklamcılık Ajans Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Akardere tarafından kuruldu.

Zingat, sağlık çalışanları için konut buluyor!

Zingat, sağlık çalışanlarına konutlarını tahsis etmek isteyen mülk sahipleri ile beraber sağlık sektörü çalışanlarının ev arayışlarına özel hizmet veriyor.

EMFED'den emlak portallarına çağrı! 

EMFED, Zingat, Sahibinden, Emlakjet gibi emlak portallarına, mücbir sebebin önemsenerek en az 6 aylık üyelik aidatlarının alınmaması konusunda çağrıda bulundu...

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

MEYBEM A.Ş ve Zingat işbirliği protokolü imzaladı!

Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri Aş ile zingat.com arasında işbirliği protokolü imzalandı. 

Emlakçı karmaşasına teknolojik çözüm!

Emlak hizmetleri Türkiye'de standardının artması gereken alanlardan biri. Teknoloji ve online çözümler bunu hızlandırabilir. Zingat ve Reidin bu konuda dikkat çeken örnekler...

Zingat Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına pazarlıyor!

Zingat, yatırım ortağı olan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'daki yedi ülkede lider emlak platformlarına sahip Dubai merkezli Propertyfinder Group (PFG), Türkiye'deki konut projelerini yurtdışına açıyor... 

Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingat.com, yatırım ortağı olan Ortadoğu'nun lider emlak platformu PropertyFinder ile Türkiye'deki konut projelerini Körfez yatırımcılarıyla buluşturan işbirliği yaptı..

Zingat Blog Haberi

Zingat Blog

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle farkını ortaya koyan Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un blogu yayına başladı. Kısa süre önce ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını da hayata geçiren Zingat.com, yeni blogunda emlak sektöründe etki yaratabilecek gelişmeleri ve bilgileri paylaşmayı hedefliyor.


Emlak ile ilgili her şey Zingat Blog’da


blog.zingat.com adresi üzerinden erişilebilen Zingat Blog; gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenleri yakından ilgilendirecek emlak trendleri, ev&yaşam haberleri, eğlenceli foto-galeri kategorileri ile zengin bir içeriğe sahip.


Kentsel dönüşüm ile ilgili okuyucuların tüm sorularına cevap bulabilecekleri konuların yanı sıra Zingat Blog, emlak, ev ve dekorasyon başlıklarına özel olarak Zingat ekibi tarafından hazırlanan videolarla da dikkat çekiyor.


blog.zingat.com gayrimenkul ile ilgili zengin içeriğiyle ev almak, satmak veya kiralamak isteyenler, emlak sektörünün profesyonel oyuncuları, gayrimenkul danışmanları ve...