17 / 05 / 2024

Zingatcom

Zingatcom

Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un gayrimenkul takipçilerini zengin bir içerikle karşılayan ve emlak sektörüne yeni bir boyut kazandıracak olan yeni blogu yayına başladı. Zingat Blog, özgün, bilgilendiren ve eğlendiren içerikleriyle takipçileriyle buluşuyor.

En çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom'un açıkladığı verilere göre, En çok satılık konut ve arsa aranan iller belli oldu. Peki en çok satılık konut ve arsa aranan iller hangileri?

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Gayrimenkul sektöründe online platform daha etkin kullanılıyor!

Zingatcom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Erkek, gayrimenkul sektöründe dijital mecranın daha aktif rol oynamaya başladığını dile getirdi. 

En çok kiralık yazlık evler nerede arandı?

Zingatcom tarafından açıklanan verilere göre 2021 yılının ilk yarısında en çok kiralık evler Kuşadası'nda arandı.

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

İzmirliler deprem sonrası Aliağa, Alaçatı ve Torbalı'da ev aradı!

Zingatcom, İzmir'de yaşanan depremden sonra en çok ev ve arsa aranılan ilçeleri inceledi. 

En çok konut ve arsa aranan il ve ilçeleri açıklandı!

Zingatcom, 2020'nin ilk yarısında konut ve arsada en çok rağbet gören il ve ilçeleri açıkladı. Konutta İstanbul ve Bodrum ön plana  çıkarken, arsada İstanbul ve Çatalca başı çekti.

Konut alacaklar evleri maskeli ya da görüntülü geziyor!

Zingatcom tarafından gerçekleştirilen ankete göre, salgın döneminde, ilanda beğendiği evi görüntülü gezmek isteyenlerin oranı yüzde 54'e ulaştı.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Gayrimenkul sektörünün teknolojiyle entegre hale gelmeli!

Zingatcom CTO’su ve Kurucu Ortağı Mehmet Erkek yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün teknolojiyle entegre hale gelmesi gerektiğine dikkati çekerek "Emlak portalları teknolojiye yatırım yaparak ezber bozmak zorunda" dedi.

Zingatcom Haberi

Zingatcom

Gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle farkını ortaya koyan Türkiye’nin akıllı emlak sitesi Zingat.com’un blogu yayına başladı. Kısa süre önce ziyaretçilerinin yaşam kalite endeksini ölçerek gayrimenkul yatırımlarını yönlendirmelerini sağlayan ‘yaşamSkor’ uygulamasını da hayata geçiren Zingat.com, yeni blogunda emlak sektöründe etki yaratabilecek gelişmeleri ve bilgileri paylaşmayı hedefliyor.


Emlak ile ilgili her şey Zingat Blog’da


blog.zingat.com adresi üzerinden erişilebilen Zingat Blog; gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenleri yakından ilgilendirecek emlak trendleri, ev&yaşam haberleri, eğlenceli foto-galeri kategorileri ile zengin bir içeriğe sahip.


Kentsel dönüşüm ile ilgili okuyucuların tüm sorularına cevap bulabilecekleri konuların yanı sıra Zingat Blog, emlak, ev ve dekorasyon başlıklarına özel olarak Zingat ekibi tarafından hazırlanan videolarla da dikkat çekiyor.


blog.zingat.com gayrimenkul ile ilgili zengin içeriğiyle ev almak, satmak veya kiralamak isteyenler, emlak sektörünün profesyonel oyuncuları, gayrimenkul danışmanları ve...