05 / 05 / 2024

Ziraat Banaksı kampanyalı konut kredisi

Ziraat Banaksı kampanyalı konut kredisi

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi için yüzde 0.79’dan başlayan faiz oranları sunuyor. Banka ayrıca yüzde 0.99 faiz oranı ile ise konut kredisi yapılandırma uyguluyor...

İnternet üzerinden alışveriş yapanlar dikkat! Ziraat bankasının bu fırsatını kaçırmayın! 

 Özellikle pandemi sonrası global manada e ticaret zirve yaptı. yaygınlaşan bu e ticaret kurumların kampanyalı alışveriş tekliflerinin de önünü açtı.  Ziraat bankası da  E-ticaret alışverişlerinize toplamda 150 TL Bankkart Lira! kazanma şansı sunuyor. İşte detaylar...

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi faizleri 2019!

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi için yüzde 0.79’dan başlayan faiz oranları sunuyor. Banka ayrıca yüzde 0.99 faiz oranı ile ise konut kredisi yapılandırma uyguluyor...

Ziraat Bankası 0.99 konut kredisi masrafları ne kadar?

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi dahilinde 0.99 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor. Peki konut ürünü için ne kadar dosya masrafı ve zorunlu sigorta uyguluyor?

Ziraat Bankası konut kredisi yapılandırma faizi ne kadar?

Ziraat Bankası yüzde 0.99 faizli kampanyalı konut kredisinin yanında ayrıca yüzde 0.99’dan faiz oranları ile konut kredisi yapılandırmaya da başladı. Bankanın kampanyalı konut kredisi ve yapılandırma faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası anlaşmalı projelerinden elde edilen kar ne?

Ziraat Bankası kampanyalı konut kredisi kapsamında yüzde 1.78 faiz oranları ile konut kredisi kullandırırken, anlaşmalı konut projeleri kapsamında ise yüzde 0.98 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor. 250 bin TL değerinde konut anlaşmalı projeden alındığında 181 bin TL daha karlı oluyor.

Oran Marina Ankara kampanyalı ödeme koşulları!

Oran Marina Ankara kampanyalı ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan bedel firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Proje Ankara Çankaya Oran'da yükseliyor.

5. Levent kampanyalı ödeme seçenekleri!

5. Levent kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında projede lansmana özel olarak peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen proje Torunlar GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Sinpaş Marina Towers kampanyalı ödeme planı!

Sinpaş Marina Towers kampanyalı ödeme planı kapsamında projede peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor. Toplam 912 adet daireden oluaşn projede daireler Vadi ve Eymir Gölü manzarasına sahip.

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı!

Başakşehir Vadişehir kampanyalı ödeme planı kapsamında projede yüzde 25 peşinat sonrasında ara ödeme ve 24 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yükseliyor.

Marina Ankara kampanyalı ödeme planı!

Marina Ankara kampanyalı ödeme planı kapsamında faizsiz ödeme seçenekleri sunuluyor. 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen proje Çankaya Oran'da inşa ediliyor.

Sea Pearl Ataköy kampanyalı ödeme planı!

Sea Pearl Ataköy kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre mesafede bulunan proje 1.381 daireden oluşuyor.

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen projede 1+0'dan 3+1'lere kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

Samsun İnşaat 2015 Fuarı'nda kampanyalı ev satışları yapılacak!

Tüyap Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan 'Samsun İnşaat 2015 Fuarı'nda Gayrimenkul Özel Alanı'nda kampanyalı ev satışları da yapılacak.

Ziraat Banaksı kampanyalı konut kredisi Haberi

Ziraat Banaksı kampanyalı konut kredisi

Ziraat Bankası diğer kamu bankaları ile ortak kampanyası kapsamında yüzde 0.99 faiz oranı ike 15 yıl vade ve 500.00 TL’ ye kadar konut kredisi kullandırıyor. Bankanın tabela konut kredisi faiz oranları ise yüzde 1.09 seviyesinde yer alıyor. Kampanyalı aylık yüzde 0.99 faizli ürünün yıllık maliyet oranı ise yüzde 12.8 seviyesinde. 

Banka ayrıca anlaşmalı konut projelerinde geçerli olarak 15 yıl vadeye kadar ve 500.000 limite dek yüzde 0.79 faiz oranı ile kredi sunuyor. Bankanın söz konusu kredi için yıllık maliyet oranı ise yüzde 10 düzeyinde yer alıyor. 

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası ayrıca enflasyon endeksli konut kredisi için Kasım ayında TÜFE rakamlarına bağlı olarak yüzde 0.90 faizle kredi kullandırıyor. İlgili kredinin yıllık maliyet oranı da yüzde 11.7 seviyesinde uygulanıyor. 

Banka...