05 / 05 / 2024

Ziraat Bankası 5 yıllık konut kredi faizi

Ziraat Bankası 5 yıllık konut kredi faizi

Ziraat Bankası 5 yıl vadeye kadar ihtiyaç ve konut kredisi kullandırıyor. Bankanın 5 yıl vade için uyguladığı faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası'ndan 0.99 faiz ile 1.5 milyon TL konut kredisi imkanı!

Ziraat Bankası yaptığı kampanyalar kadar sunduğu kredilerdeki faiz oranlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ettiriyor.

Ziraat Bankası'ndan 11.502 TL taksitle 1.5 milyon TL konut kredisi kampanyası!

Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlara bir müjde de Ziraat Bankası'ndan geldi. Buna göre, artan konut fiyatları ve kredi faiz oranları nedeni ile ev sahibi olmak birçok kişi için zor bir durum olurken, Ziraat Bankası yaptığı açıklama ile yüzleri güldürecek gibi gözüküyor.

Ziraat Bankası son kez duyurdu! Başvuruyu eksiksiz yapanın IBAN numarasına 5 gün içinde 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, ekim ayına özel düzenlediği kampanyalar kapsamında son kez duyuru yaptı. Ziraat Bankası, düzenlediği bir kampanya kapsamında hesaplara 2 bin 500 TL yatıracağını ve kampanyanın 31 Ekim’de sona ereceğini vurguladı.

Ziraat Bankası'ndan SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisine ödeme müjdesi! 5 bin TL nakit parayı sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası'ndan SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklisine son dakika ödeme müjdesi geldi. 5 bin TL nakit parayı sakın kaçırmayın...

Ziraat Bankası son dakika vererek duyurdu!

Ziraat Bankası son dakika vererek duyurdu... Bankkart sahipleri, 5-31 Temmuz 2023 tarihleri arasında bu yeni kampanyadan yararlanacak...

Ziraat Bankası'ndan bayram müjdesi: 250 TL Bankkart Lira hediye! Son 5 gün kaldı! 

Kurban Bayramı öncesinde Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi geldi. Banka, Kurban Bayramı'na özel toplam 250 Bankkart Lira hediye ediyor. İşte ayrıntılar...

Evi olmayanlara müjde! İlk kez evi olana Ziraat Bankası yüzde 0,69'dan kredi veriyor!

Ziraat Bankası yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Konut kredisi kampanyası ile birlikte 5 milyon TL’lik sahip 180 ay vadeli kredi verilecek. Herkes ev sahibi olabilecek. İşte tüm detaylar…

Ziraat Bankası’ndan bir yıl ödemesiz kredi ve faizsiz nakit avans fırsatı! Paraya ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek!

Ziraat Bankası tarafından depremzedelere faizsiz 5 bin lira değerinde nakit avans ve 6 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi imkanı sunuldu. İşte detaylar...

Faizsiz kredi çekmek isteyenler için son uyarı! Sadece 5 gün kaldı! Ziraat Bankası imkanlarını seferber etti!

Nakit sıkıntısı çekenler, bankaların kredi kampanyalarını takip ediyor. Özellikle faizsiz kredi imkanı veren bankalar ilk tercih oluyor. Faizsiz kredi isteyenler hemen Ziraat Bankasına. İşte detaylar!

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konutunu paylaşarak ödemelerini düşürmek isteyenler için azami 5 kişiye kadar ortak konut kredisi kullandırıyor.

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini düşürmek için ortak konut almak isteyen müşterilerine'5 kişiye kadar uygun koşullarda kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları nedir?

Ziraat Bankası konut kredisi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası faiz indirim kampanyası sonrasında hem konut hem de ihtiyaç kredisi için en düşük faiz oranlarını kullandırıyor. Ziraat Bankası kredi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi kullandırım şartları neler? Ziraat Bankası hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor?

Ziraat Bankası 5 yıllık konut kredi faizi Haberi

Ziraat Bankası 5 yıllık konut kredi faizi

Ziraat Bankası düşük faiz oranları ile 5 yıl vadeye kadar ihtiyaç ve konut kredisi kullandırıyor. Güncel olarak bankalar arasında ihtiyaç kredisinde de konut kredisinde de en düşük faiz oranlarını Ziraat Bankası uyguluyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi

Ziraat Bankası tabela konut kredisi faiz oranları kapsamında 10 yıl vadeye kadar %1.28 faiz oranı kullandırıyor. Ziraat Bankasının uyguladığı bu oran en düşük tabela konut kredisi faiz oranı.

Bankadan 100.000 TL tutarda 5 yıl vadeli konut kredisi için konut kredisi hesaplama yapıldığında aylık taksit tutarları 2.400 TL oluyor. Kredi sonunda yapılan toplam ödeme ise 143.800 TL’ ye karşılık geliyor.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kapsamında ise %1.53 faiz oranı sunuyor. Söz konusu faiz oranı VakıfBank ve HalkBank ile beraber...