02 / 05 / 2024

ziraat bankası e terkin

ziraat bankası e terkin

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanlığı ile T.C Ziraat Bankası A.Ş arasında ipotek terkin taleplerinin elektronik ortamda gerçekleştirilmesine yönelik protokol 17 Temmuz 2014 tarihinde imzalanarak yürürlüğe girdi.

Ziraat Bankası'ndan son 21 gün uyarısı! İşte Ziraat'ten 1.000 TL almak için adım adım yapmanız gerekenler!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, beyaz eşya ve elektronik eşya sektörlerinden yapılacak olan alışverişlere 1.000 TL Bankkart Lira hediye edecek. 

Ziraat Bankası'ndan Hepsiburada'da alışveriş yapanlara güzel haber! Bankkart Genç'e Özel çılgın fırsat...

Ziraat Bankası kampanyalarına devam ediyor. Bu kapsamda kurum, Hepsiburada'da Bankkart Genç'e Özel 350 lira ve üzeri alışverişe 50 lira, toplam 100 lira Bankkart Lira fırsatı sağlanacağını ilan etti.

Ziraat Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Bir defalığa mahsus 2 bin 500 TL hesaplara yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, kasım ayına girer girmez yeni kampanyalarını peş peşe duyurmaya başladı. Ziraat Bankası, kasım ayı kapsamında düzenlediği yeni kampanyasına göre, 2 bin 500 TL hediye edecek.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı: Bu rakamlara aman dikkat! Ev alacaklar şimdi göz atın! 

Ev alacaklar, banka banka konut kredisi hesaplamalarını araştırıyor. Peki 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi hesaplama 29 Ekim 2023...

Ziraat Bankası rekor bir para verecek. Alışverişe çıkmadan hemen bakın. O ürünlerde geçerli

Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara alışveriş konusunda iyi bir miktarda para verilecek. Ancak sadece o ürünlerde geçerli olacak. Alışveriş yapmadan önce mutlaka bakın.

Ziraat Bankası'ndan çeyiz hazırlayacaklara müjde! Beyaz eşya sektöründe +4 taksit imkanı sağlanacak!

Ziraat Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında beyaz eşya alacaklara +4 taksit imkanı sağlanacak. İşte detaylar...

Ziraat Bankası resmen coştu! Yaza özel geri ödemesiz 2 bin 500 TL hesaplarda!

Gıdadan teknolojiye, beyaz eşyadan akaryakıta kadar hemen her sektöre yönelik kampanyalar düzenleyen Ziraat Bankası, yeni kampanyasını tanıttı. Ziraat Bankası, Corlal Travel ile yaptığı iş birliği kapsamında müşterilerine 2 bin 500 TL hediye edeceğini duyurdu.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank hepsini kapsıyor. Peş peşe flaş gelişmeler. Önemli bakın

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar en uygun krediyi nereden çekeceklerini merak ediyor. Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan vatandaşlara yönelik ciddi miktarlarda kredi verilecek.

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi!

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya başlattı. Bankkart ile Online Dil Okulu'ndan alınacak İngilizce eğitiminde yüzde 50 indirim ve hediye kurs imkanı sunan kampanya, dil öğrenmek isteyenlere büyük avantajlar sağlıyor.

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği veriyor! Son başvuru 15 Temmuz 2023

Ziraat Bankası tatil yapacaklar için 150 TL seyahat desteği vereceği son kampanyasını duyurdu. Seyahat için verilecek desteğe son başvuru 15 Temmuz 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar…

İkinci el almak isteyenlere 400 bin TL'lik kredi Ziraat Bankası'ndan! Detaylar ve kampanya şartları bakın neymiş?

İkinci el araç almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan 400 bin TL’lik kredi fırsatı geldi.  Banka, gün geçtikçe artan araç fiyatlarında araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel destek sunmaya devam ediyor. Vatandaşlar bu kredi fırsatını mutlaka değerlendirmeli, işte detaylar…

Ziraat Bankası’nda A101 fırsatı başladı! 30 Haziran 2023’e kadar +4 taksit imkanından faydalanın…

Yeni bir kampanya duyuran Ziraat Bankası bu kez A101 fırsatını duyurdu. 30 Haziran 2023’e kadar A101’de +4 taksit imkanından faydalanılabileceği paylaşıldı. İşte detaylar.

Ziraat Bankası'ndan bayram hediyesi geldi. Hemen bakın müjde

Ziraat Bankası'ndan bayram öncesinde müşterilerine yönelik bayram hediyesi verildi. Ziraat Bankası'nın yeni açıklaması birçok müşterileri etkileyeceğe benziyor.

ziraat bankası e terkin Haberi

ziraat bankası e terkin


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanlığı ile T.C Ziraat Bankası A.Ş arasında ipotek terkin taleplerinin elektronik ortamda gerçekleştirilmesine yönelik protokol 17 Temmuz 2014 tarihinde imzalanarak yürürlüğe girdi. Uygulamada dikkat edilmesi gereken konular için Bölge Müdürlüklerine ve Bilgi Teknolojileri Dairesi Başkanlığı'na iletildi. 


Sayı :23294678-010.07.02/52297 

Konu :Elektronik ipotek terkin işlemi

(T.C. Ziraat Bankası A.Ş.)


İlgili Dağıtım Yerlerine


 Tapu Sicili Tüzüğünün "Belgelerin elden takibi ve şekli" başlıklı 88/1 maddesi, "Kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, mahkemeler, icra müdürlükleri, bankalar ve özel hukuk tüzel kişileri tarafından düzenlenen aynî veya kişisel hakkı sona erdirecek nitelikteki belgeler, tapu işlemi için elden ibraz edilemez. Bu belgeler 7201 sayılı Kanun hükümlerine göre müdürlüklere tebliğ edilir.", 6083 sayılı Teşkilat Kanununun 9 uncu maddesinin 4 üncü fıkrası ise, "Genel...