20 / 05 / 2024

ziraat kosova

ziraat kosova

Batı ülkelerindeki tüm altyapısını yenilemeye başlayan Ziraat, Balkanlar'daki stratejik noktalarda yeni şubeler açma kararı aldı. Balkanlar'da stratejik yerlerde şube açan Ziraat, Kosova şubesi için de yazılı başvuru yaptı...

Ziraat Bankası, Kosova'daki 3. şubesini Peja'da açtı!

Ziraat Bankası, Kosova'daki 3. şubesini Peja (İpek) kentinde hizmete açtı.

Ziraat Bankası'ndan mega projelere 10 milyar dolarlık kaynak!

Ziraat Bankası Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Baktır, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Körfez Köprüsü, 3. havalimanı da dahil birçok mega proje için ayırdıkları toplam kaynağın 10 milyar doları aştığını söyledi.

Meram Kosova Camii hizmete açıldı!

Meram Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Çaybaşı Mahallesi’ndeki Kosova Camii, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı...

Ziraat Katılım ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi!

Ziraat Katılım Bankası AŞ iştiraki Ziraat Katılım Varlık Kiralama AŞ ile 100 milyon lira tutarlı ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. İhraç ile 86 gün vadeli 100 milyon lira fonlama temin etmiş oldu.

Kosova'ya 32 metrelik Eyfel Kulesi inşa edildi!

Kosova’da restoran işleten Blerim Besimi, Lipjan’da Eyfel Kulesi’ni yaptı. 3 ayda inşa edilen Eyfel kulesi 32 metre yüksekliğinde. Kule geçtiğimiz Cumartesi günü hizmete açıldı.

TİKA, Kosova'daki Yaşar Paşa Camisi'nin restorasyonunu tamamladı!

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, 23 Nisan Kosova Türkleri Bayramı resepsiyonu ve Prizen Başkonsolosluğu'nun bayrak çekme törenine katılmak üzere bugün Kosova'ya gidecek.

Kosova Gazi Mehmet Paşa Hamamı restorasyon için bütçe bekliyor!

Kosova'da bulunan Osmanlı döneminden kalma Balkanların en büyük tarihi eseri olan ve UNESCO'nun tarihi eser konumunda bulunan Gazi Mehmet Paşa Hamamı, onarım için bütçe bekliyor.

Kosova Kardeş Keçiören Parkı açıldı!

Kosova’nın güneyinde, nüfusunun büyük çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Mamuşa kasabasında, Ankara’nın Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan “Kardeş Keçiören Parkı” ve “Çanakkale Şehitleri Anıtı” törenle açıldı.

Kosova'daki Emin Paşa Camisi yenilendi!

Kosova'nın güneyindeki Prizren şehrinde, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) tarafından restore tarihi Emin Paşa Camisi törenle açıldı.

İskenderun ziraat bahçesi park alanı oluyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, geçtiğimiz aylarda belediyeye devri yapılan ziraat bahçesinde Türkiye'nin en güzel parklarından biri yaparak yeni bir yaşam alanı yaratacaklarını açıkladı.

Ziraat Bahçesi Parkı'nda çalışmalar Mayıs'ta başlıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil geçtiğimiz aylarda İskenderun Belediyesine devri yapılan Ziraat Bahçesi alanında incelemelerde bulundu. Başkan Dingil Türkiye’nin en güzel parkını yapma konusunda iddialı olduklarını belirtti...

Ziraat Bankası Personeli Vakfı'ndan 3 ilde satılık 4 gayrimenkul!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir, Ankara ve Mersin'de bulunan kamp tesisi, arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 23 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bolu Ziraat Odası atıl durumda olan 4 katlı binayı kiraya çıkarttı!

Aylardır atıl durumda olan ve şehrinde göbeğindeki eski a yemeğin bulunduğu 4 katlı bina Ziraat Odası tarafından kiraya çıkartıldı.

ziraat kosova Haberi

ziraat kosova

Ziraat Bankası yurtdışı operasyonlarını artırdı. Batı ülkelerindeki tüm altyapısını yenilemeye başlayan banka, Balkanlar'daki stratejik noktalarda yeni şubeler açma kararı aldı. Yunanistan, Bulgaristan ve Bosna'da faaliyet gösteren banka Kosova, Karadağ ve Kırgızistan'da şube açmaya hazırlanıyor. Balkanlar'da stratejik yerlerde şube açan Ziraat, Kosova şubesi için de yazılı başvuruda bulundu. Bosna ise bölgede 25 şubesi bulunan Ziraat Bankası'nın Balkanlar'daki operasyon merkezi olacak. Bankanın yeniden yapılandırma çalışmaları kapsamında sadece şubeler için harcadığı yatırım tutarı 45 milyon dolara...