23 / 07 / 2024

Zirve Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Zirve Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Zirve Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fazlı Çıplak, Hüseyin Kösoğlu, Ahmete Nacı Kosoğlu, İsmail Telli ortaklığında 550 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Mesken Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mesken Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Beyaz tarafından kuruldu.

Ayg Mesken Ve Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Mesken Ve Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Yeğin tarafından kuruldu.

Ayg Mesken Ve Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Mesken Ve Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alper Yeğin tarafından kuruldu.

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Taş Yapı Malzemeleri Madencilik İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Ali Karaaslan, Cumalı Kurnaz ve Gökhan Kurnaz tarafından kuruldu.

Yuva Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuva Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Makbule Özgan tarafından kuruldu.

İst Zirve Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Zirve Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Adham K.A. A. ve Hassn Sarakbı ortaklığında kuruldu.

Zirve Agrega İnşaat Petrol Ve Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Agrega İnşaat Petrol Ve Madencilik Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taşmesken İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Otelcilik Turizm İnşaat Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğukan Şişek Mehmet Şişek ve Nazım Demiray  tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Mesken Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Tesisat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Acun ve Zafer Göçmen ortaklığında kuruldu.

Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mesken Grup Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Zirve Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Zirve Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Zirve Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 550 bin TL sermaye ile bugün Fazlı Çıplak, Hüseyin Kösoğlu, Ahmete Nacı Kosoğlu, İsmail Telli ortaklığında  kuruldu. 


Zirve Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat yapımı , mesken. Toplu konut, yol, köprü,baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanal, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatıher türlü gayrimenkulün yapımı alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı taahhüt, taşeronluk Hizmetleri...ve anasözleşmesindeyazılı olan diğer işler


Zirve Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Mehmet Akif Mh.Burcu Sk.N.7/1...