07 / 05 / 2024

zirveden göksu fiyat

zirveden göksu fiyat

Ankara Eryaman'da Zirve Grup Hazır Beton güvencesiyle yapılan 'Zirveden Göksu' sosyal donatıları ve peyzajıyla, sektöre yeni bir bakış açısı getirirken konut projeleri arasında da farklı bir örnek olacak.

Tevfik Göksu'dan akbil müjdesi! İETT öğrenci akbili şu an ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, pazartesi günü İBB Meclisi'ne verecekleri teklifle, öğrenci akbillerine uygulanan yüzde 40'lık zammı kaldıracaklarını söyledi. Peki şu anda öğrenci akbili ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Göksu Prestij fiyat listesi!

Göksu Prestij fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Mutluluktan dört köşe! sloganıyla tanıtılan proje Göksu Gölünün hemen karşısında yükseliyor. 

Ankara Oyak Göksu Park fiyat ve ödeme planı!

Ankara Eryaman'da yükselen Ankara Oyak Göksupark projesi 1.876 daireden meydana geliyor. İşte Ankara Oyak Göksu Park fiyat ve ödeme planı...

Zirveden Göksu Yenimahalle fiyatları!

Zirveden Göksu Yenimahalle fiyatları 385 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Zirveden Göksu Evleri projesinde daireler bu yıl sonunda aralık ayında teslim ediliyor...

Endora Göksu Evleri Ankara fiyat!

Endora Göksu Evleri Ankara projesinde konut teslimleri bu yıl Haziran ayında yapılıyor. Endora Göksu Evleri projesinde fiyatlar 385 bin liradan başlayarak değişiyor...

Göksu Kaşmir Göl Evleri kampanya!

Göksu Kaşmir Göl Evleri kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor. Konutların hemen teslim edildiği projede dairelerin büyüklükleri 129 ile 252 metrekare arasında değişiyor.

Endora Göksu fiyat listesi!

Endora Göksu fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Arıkan Gündüz Yapı imzası taşıyan proje 150 adet konuttan meydana geliyor.

Ankara Zirveden Göksu Rezidans'ta fiyatlar 360 bin TL'den başlıyor!

Zirve Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Zirveden Göksu Rezidans projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 224 adet daire yer alıyor.

Zirveden Göksu Ankara Eryaman'da yükseliyor!

Ankara Eryaman'da Zirve Grup Hazır Beton güvencesiyle yapılan 'Zirveden Göksu' sosyal donatıları ve peyzajıyla, sektöre yeni bir bakış açısı getirirken konut projeleri arasında da farklı bir örnek olacak.

Westside Beylikdüzü güncel fiyat listesi!

Westside Beylikdüzü'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Firma bünyesinde 36 ay vade yapılan projede satışlar devam ediyor. İşte Westside Beylikdüzü güncel fiyat listesi!...

Ankara Park Mozaik güncel fiyat listesi!

Ankara Park Mozaik projesinde dairelerde 1+1'den başlıyor ve 5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ankara Park Mozaik güncel fiyat listesine göre daireler 470 bin TL'den başlıyor.

Kayacity Residence güncel fiyat listesi!

Kayacity Residence güncel fiyat listesi kapsamında 2+1 daire fiyatları 394 bin TL'den başlıyor. Kanal İstanbul manzarasına sahip projede alanları 114 metrekare ile 172 metrekare arasında değişen konutlar bulunuyor.

Nurol Life Seyrantepe güncel fiyat listesi!

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Life Seyrantepe projesinde 502 tane daire bulunuyor. Nurol Life Seyrantepe güncel fiyat listesine göre daireler 317 bin Dolar'dan satışa sunuluyor.

zirveden göksu fiyat Haberi

zirveden göksu fiyat

Ankara Eryaman'da doğayla iç içe, sosyal donatıları ile farklı, çok özel bir proje hayata geçiyor. Zirve Grup Hazır Beton güvencesiyle yapılan 'Zirveden Göksu', inşaat sektörüne yeni bir bakış açısı getiriyor. 


Zirveden Göksu, 20 katlı 3 blok ve 224 daire ile 28 bin metrekarelik toplanı alan üzerinde Eryaman'da yükseliyor. Her şeyi zirvede sunan konsept, 25 bin metrekarelik yeşil alanıyla, Eryaman'ın en yeşil projesi olacak. Zirveden Göksu, Ankara'nın yükselişe geçen bölgelerinden biri olan Eryaman'da sosyal donatıları ve peyzajıyla, konut projeleri arasında farklı bir örnek olacak. Projede spor alanları, güvenlik kriterleri ile yaşam kalitesine dair detaylar bir araya geliyor. 


Projede, güvenlik de en önemli başlıklar arasında yer alıyor. Kamera sistemi ve tek noktadan giriş ile Zirveden Göksu'da 24 saat güvenlik üst düzeyde  sağlanıyor. Evlerin...