02 / 05 / 2024

Zirvepark satış

Zirvepark satış

Somuncu Grup tarafından Konya Yazır’da inşa edilen Zirve Park hızla yükselmeye devam ediyor. İnşaatının yüzde 50’den fazlası tamamlanan dairelerin yarısından fazlasının satışı da gerçekleşmiş durumda.

Konya Zirvepark Evleri'nde 1 yıl taksit erteleme imkanı!

Zirvepark, konut satın almak ve yılı karlı kapatmak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. 4+1 dairelerde geçerli olan kampanya kapsamında 4 yıl vade ve + 1 yıl taksit erteleme olanağı bulunuyor.

Zirvepark'ta satışların yarısından fazlası tamamlandı!

Somuncu Grup tarafından Konya Yazır’da inşa edilen Zirve Park hızla yükselmeye devam ediyor. İnşaatının yüzde 50’den fazlası tamamlanan dairelerin yarısından fazlasının satışı da gerçekleşmiş durumda.

Konya Zirvepark'ın örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Konya'nın en prestijli projesi Zirvepark'ın örnek dairesi görücüye çıkıyor. 14 Haziran tarihi itibariyle örnek daire ve satış ofisi meraklılarını ağırlamaya başlayacak.

Hurriyetemlak.com satılık konut portföyü şimdi garantimortgage.com`da!

Hurriyetemlak.com ve Mortgage uzmanı Garanti, satılık ev arayanlar için yeni ve farklı bir hizmet başlattı.

Milli Emlak`tan satılık 10 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir ve İzmit'te Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 10 arsa!

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Milli Emlak`tan satılık 9 arsa

İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Balıkesir'de Milli Emlak Müdürlüklerinin satışa çıkardığı son 9 arsa!

7 ay bekleyen taksitler ilgi gördü, Starland`da satışlar hızlandı

Ali Ağaoğlu, My World'ün Starland etabında başlattıkları kampanya ile birlikte satış ofislerinde haftasonu kuyruk oluştuğunu söyledi.

`Tutsat` tutmadı yap-satçılar rölantide

Yap-sat yöntemiyle konut üreten müteahhitler, faizler yeterince inmediği için tutsattan umduğunu bulamayıp bekleme dönemine girerken, TOKİ'nin kendilerine rakip olmalarından yakınmaya başladı.

Eltes Güneşi Evleri`nde de 2. el satış RE/MAX ABC`de

8 yıldır Ağaoğlu'nun teslim ettiği tüm projelerde site içinde ofis açarak hizmet veren RE/MAX ABC Ofisi, Türkiye'nin önemli gayrimenkul projelerinin ikinci el satış ofisi olarak, sektörde yeni bir dönem başlattı.

İzmir Çandarlı‘da satılık arsa

Dikili Çandarlı Belediye Başkanlığı beldede bulunan 11 arsayı satışa çıkardı.

25 milyar dolarlık 2B satışı için düğmeye basılıyor

Hükümet, orman niteliğini yitirmiş arazilerin satışına ilişkin 2B düzenlemesini önümüzdeki yıl başında yapılacak yerel seçimlere yetiştirmek istiyor.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zirvepark satış Haberi

Zirvepark satış

Konya’ya getirdiği ilklerle adından sıkça söz ettiren Zirvepark yatırımcılar ve oturumcular tarafından büyük ilgi görüyor. Şehrin yenilenen çehresinde değişen ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanan proje doğa ile iç içe yaşamak isteyen aileler tarafından tercih ediliyor. 

Geçtiğimiz günlerde daire alanların barbekü organizasyonunda bir araya geldiğini söyleyen Somuncu Grup Satış ve Pazarlama Yöneticisi Adnan Dutak, “ Prestijli bir yaşamın kapılarını aralayan projemizin yarısından fazlası şuan satılmış durumda. Ev sahipleri yeni komşularıyla tanışacağı günü heyecanla bekliyordu. Bizde bu süreci hızlandırmak adına örnek dairemizin bahçesinde bir barbekü organizasyonu tertip ettik. Yoğun katılımın gerçekleştiği organizasyonda ev sahipleri hem yeni komşularıyla tanışma hem de doyasıya sohbet etme  fırsatı buldu.” dedi.

Zirvepark’a yoğun talep

Yoğun ilgiyle satışların devam ettiği Zirvepark’ta, bir çok aile Zirve’deki yerini seçti. Beklenenin üzerinde bir...