13 / 05 / 2024

Ziya Aytar Yapı İnşaat adresi

Ziya Aytar Yapı İnşaat adresi

Ziya Aytar Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ziya Aytar tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.

Melodi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melodi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Aliş Bulanık ve Eşref Ziya Terzi ortaklığında kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Aytar Yapı Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aytar Yapı Taahhüt Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Savcı ve Ümit Savcı tarafından kuruldu.

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Pertaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pertaş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Silvan Taşdemir ve Ziya Çakmak ortaklığında kuruldu.

Başakşehir için beklenen müjde geldi! Riskli yapı oranı yüzde 5’e inecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki kentsel yenileme çalışmaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Kartoğlu yaptığı açıklamada, Başakşehir’deki riskli yapı oranını yüzde 5'e indirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Kristal Dekorasyon Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Dekorasyon Ve Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Karslı tarafından kuruldu.

Zc Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Zc Yapı Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Dalmaz ve Can Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Zf Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zf Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Yılmaz, Fatih İncimek ve Ziya Kurtuluş ortaklığında kuruldu.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Kya Metal Hırdavat Makine Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kya Metal Hırdavat Makine Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kaya tarafından kuruldu.

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

Ziya Aytar Yapı İnşaat adresi Haberi

Ziya Aytar Yapı İnşaat adresi

Ziya Aytar Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ziya Aytar tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.


Ziya Aytar Yapı İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...