04 / 05 / 2024

Ziya Canbazoğlu kim

Ziya Canbazoğlu kim

Mimar Ziya Canbazoğlu kimdir? Mimar Ziya Canbazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ziya Canbazoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ziya Canbazoğlu...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Ev sahibi ve kiracı tartışmalarında kim haklı, kim suçlu?

Ev sahibi ve kiracı arasında yaşanan tartışmalarda ev sahipleri potansiyel suçlu muamelesi görüyor. Mahkemelerde açılan davaların yaklaşık yüzde 65’i konut sahipleri ile kiracı arasındaki uyuşmazlıklardan oluşuyor.

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu eğitim durumu nedir?

Gülin Reyhanoğlu kimdir? Gülin Reyhanoğlu'nun kim olduğu, eğitim durumu, hangi alanlarda çalıştığı, kariyeri araştırılan merak edilen konular arasında yer almakta. Gülin Reyhanoğlu kimdir? nerelerde görevlerde bulunmuştur? Reyhanoğlu'nun eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sw Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Kanoğlu, Davut Çağlayan ve SW Invest GMBH ortaklığında kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Alhak İnşaat Yapı Tekstil Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhak İnşaat Yapı Tekstil Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Canbazoğlu tarafından kuruldu.

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkas İnşaat Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Canbazoğlu tarafından kuruldu.

Konut ve kira krizinde suçlu kim?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Sadi Özdemir, bugünkü köşe yazısında konut ve kira sorununu kaleme aldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

İzmir'de ağır hasarlı bina kontrollü yıkım yapılırken çöktü!

İzmir'de yıkım çalışmalarına başlanan binalardan Canbazoğlu Apartmanı çalışmalar sırasında tamamen çöktü.

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çatalca’da uzun yıllardır ayakta duran Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi inşa edilecek..

Ziya Canbazoğlu kim Haberi

Ziya Canbazoğlu kim

Ziya Canbazoğlu kimdir?

Ziya Canbazoğlu, 1956'da Germencik / Aydın'da doğdu. Orta ve lise öğrenimini İzmir'de tamamladı. 1973 yılında İzmir Atatürk Lisesinden mezun oldu. 


Aynı yıl ADMMA Mimarlık Fakültesine girdi. Öğrencilik yıllarında başladığı mimarlık çalışmalarını 1979 yılına kadar Umur Erkman, Sezar Aygen, Behruz-Altuğ Çinici, Yalçın-Beate Oğuz Mimarlık ofislerinde sürdürdü. 


Bu dönemde girdiği birçok yarışmada ödül ve mansiyonlar aldı. Yalçın-Beate Oğuz tarafından mesleki gelişim için Almanya’ya gönderildi.


Almanya Devlet Bakanlığı tarafından verilen bursla 1982 yılına kadar çalışmalarını HOCHTIEF A.G.'de sürdürdü. 1982-1987 yılları arasında Koza İnşaat'ta çalıştı. 01.04.1990 tarihinden itibaren kurucusu olduğu MEDA Mimarlık bürosunun ortağı olarak sürdürmektedir.


Meda Mimarlık

1.04.1990 tarihinden beri faaliyetlerini sürdürmekte olan MEDA Mimarlık bürosu, 3.01.1992 tarihinde projelerinin yoğunluk kazanması nedeniyle MEDA YAPI ENDÜSTRİSİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. ismini almıștır.


Alışveriş merkezleri, hipermarketler, endüstri yapıları,...