28 / 04 / 2024

Ziya Gayrimenkul nerede

Ziya Gayrimenkul nerede

Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ziya Cömert ve Şeref Toprak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Altunizade Sitesi'nde kuruldu.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektöründe nerede?

Türkiye'de yaşanan son gelişmeler inşaat ve gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Bankaların faiz oranlarında düşüşe gitmesi sektöre hareketlilik getirdi. Peki inşaat ve gayrimenkul sektöründe neredeyiz? Konut stoku ne kadar? İşte merak edilen soruların cevapları...

Alya Teras nerede? 

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Teras nerede? 

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminali 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Avrasya GYO Yusuf Ziya Yılmaz Samsun otogarı 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun şehirlerarası otobüs terminal binası, 2 adet akaryakıt istasyonu yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Suites Danışmanlık İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Mete tarafından kuruldu. 

Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Esas Gayrimenkul tarafından Balıkesir'de hayata geçirilen 10Burda AVM hizmete açıldı. Peki Balıkesir 10 Burda AVM nerede? 10 Burda'ya nasıl gidilir?

Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından İzmir'de hayata geçiriliyor. Peki Alsancak Evora İzmir nerede?

Evora İzmir nerede?

Evora İzmir projesi Teknik Yapı ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Ön talep toplanan Evora İzmir nerede?

Hacımimi Gardens nerede?

Mzes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Hacımimi Gardens projesinin lansmanı Eylül ayının ortasında gerçekleştirilecek. 32 daire 1 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Beyoğlu'nda yer alıyor. Peki Hacımimi Gardens nerede?

Ziya Yılmaz’a Fahri Doktora unvanı verildi!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstanbul Gedik Üniversitesi Senatosu tarafından “Fahri Doktora” unvanına layık görüldü. 

Ziya Gayrimenkul nerede Haberi

Ziya Gayrimenkul nerede

Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ziya Cömert ve Şeref Toprak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Altunizade Sitesi'nde kuruldu. 


Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; Amaç Ve Konu Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1-Gayrimenkule dayalı projelerin yürütülmesinde bilimsel ve mali danışmanlıklarda bulunmak. 2- Gayrimenkullerle ilgili coğrafi yapı ve mülkiyet araştırmaları, tapu kayıt bilgileri, tapu kadastro bilgileri ipotek haciz ve takdiyatların araştırılması ve incelenmesi hususunda danışmanlık hizmeti vermek. 3-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  4-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek.  5-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı,...