14 / 05 / 2024

Ziya KahramanZiya Kahraman kimdir

Ziya KahramanZiya Kahraman kimdir

SAFE Grup' un Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Kahraman, kentte şehirle bütünleşecek simgesel yapılara ihtiyaç olduğunu belirterek, " Ankara Anadolu şehirleri içinde bir cazibe merkezidir " dedi

Yusuf Ziya Yılmaz: Kırsal mimari ayağa kaldırılacak!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, TKB olarak ÇEKÜL Vakfı ile birlikte el ele vererek, ata yadigarı kırsal mimariyi yeniden ayağa kaldıracaklarını söyledi.

Ziya Yılmaz: Kentsel dönüşümde bir sıralama yapılmıyor!

DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, kentsel dönüşüm uygulamalarında yöneticilere düşen görevleri vurgulayarak bu konunun çok önemli olduğunu ve hassasiyet getirmesi gerektiği üzerinde durdu..

Kayseri Ziya Gökalp'te dönüşüm başlıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziya Gökalp Mahallesi Kentsel Dönüşüm Çalışması için proje aşamasının tamamlandığını vurgulayarak 70 daire ve 3 işyerinden oluşan 1 blok sosyal konut yapım işi ihalesinin gerçekleştirildiğini belirtti.

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi sakinleri arsalarını satamıyor!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yaşayanların hayatı, aniden ortaya çıkan 6 hissedarın varlığı değişti. 1.500 metrekarelik alanda hak iddia eden kişiler, mahalleye tedbir koydurttu. Mahalleli ise arsalarını ne satabiliyor, ne de ipotek ettirebiliyor.

Ziya Yılmaz'dan yabancıya konut satışını artıracak fon önerisi!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz'dan yabancıya konut satışını artırmaya yönelik fon önerisi geldi. Yılmaz, bu öneriyle yabancıya konut satışının yıllık 20 milyar dolara çıkabileceğini söyledi.

Ziya Yılmaz: Ev almak için beklemeyin!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, ev ve yatırım arayışında olanlar için çarpıcı açıklamalar yaptı. Yılmaz, İstanbul Anadolu Yakası'nda 3 bölgeyi işaret etti.

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun İnşaat Fuarı ses getirecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "İnşaat Fuarı Samsun'da hem iz bırakıyor hem de sektör dinamiklerine ve kente önemli katkı sağlıyor. İnşaat deyince de akla Karadeniz ve Karadeniz insanı geliyor" dedi.

Yusuf Ziya Yılmaz: Kaçak yapılarla mücadele etmeliyiz!

Samsun'da 1 yılın programını yapmak amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Kirli görüntüler veren çarpık ve Kaçak yapılaşmalarla mücadele etmeliyiz” dedi.

Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ziya Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi, Ziya Cömert ve Şeref Toprak ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Altunizade Sitesi'nde kuruldu.

Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Plan Proje Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Tevfik Parlakyıldız tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Ocak'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Tabya Caddesi' nde kuruldu.

Hizmet binaları bakım çalışmaları İsmail Kahraman'a yetki verildi!

Meclis içindeki hizmet binalarında gerekli görülecek bakım, onarım ve tadilat işleri konusunda TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a yetki verildi.

Kahraman Yapı Market Irak'ta şube açtı!

İhtisas yapı market alanında şubeleşmeye devam edeceklerini ifade eden Kahraman Yapı Market Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kahraman, ilk şubelerini Irak’ın Erbil şehrinde açtıklarını söyledi.

Yusuf Ziya Yılmaz Arap yatırımcılara Samsun'u anlattı!

Samsun’da arazi satın alıp turizme yönelik yatırımlar yapmayı hedefleyen Ortadoğu ülkelerinden bir grup Arap yatırımcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı ziyaret etti.

Ziya KahramanZiya Kahraman kimdir Haberi

Ziya KahramanZiya Kahraman kimdir

Ondokuz Ankaralı iş adamının bir araya gelerek oluşturduğu SAFE Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Kahraman, inşaat sektöründe merak edilenleri HT Ankara'ya anlattı. 

Ankara ile ilgili sorularımızı da yanıtlayan Kahraman, Ankara'nın Anadolu şehirleri arasında bir cazibe merkezi olma özelliği taşıdığını söyledi


SAFE Grup nasıl kuruldu? 

SAFE Grup Ankara'da farklı sektörlerde faaliyet gösteren 19 etkin iş adamının güçlerini birleştirerek oluşturduğu bir birlikteliktir. Bir araya gelme kararını almamızdaki sebep, her geçen gün daralan ve ayakta kalmanın güçleştiği küresel piyasa yapısında hem sermaye anlamında hem de bilgi birikim noktasında güç birliği yaparak piyasa şartlarında sağlam ve kurumsal bir yapıyı ortaya koyabilmekti. 2009 yılında kurduğumuz bu yapı, inşaat alanından işe başlamaya karar verdi. 


Ankara sizin için ne gibi avantaj ve dezavantajlara sahip? Ankara'nın sanayideki yeri nedir? 

Ankara, başkent olmanın...