23 / 05 / 2024

Ziya Küçük

Ziya Küçük

Ertes Mekanik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ziya Küçük tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Ahatlar İnşaat Tekstil Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahatlar İnşaat Tekstil Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ziya Ahat tarafından kuruldu.

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Erden Ziya Gökay tarafından kuruldu.

Eskiz İnşaat Otomobil Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskiz İnşaat Otomobil Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ziya Cengiz tarafından kuruldu.

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Soğutma İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kınacı tarafından kuruldu.

Okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilecek!

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Ziya Selçuk ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un imzasına açılan taslak protokol kapsamında, okulların açık alanları 3. kişilere kiralanabilmesi ve işletilebilmesi yer alıyor.

Sağlık sektörünün başarısı yabancıya konut satışını artıracak!

Sağlık alanındaki örnek uygulamaların Türkiye üzerindeki ‘güvenli liman’ algısını pekiştirdiğine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Salgın sonrası sağlıktaki başarının, daha fazla yabancı yatırımcının Türkiye’ye yönelmesi yönünde bir etki yapacak” dedi.

Tüm BİLSEM'lere 1000'er kitaplık kütüphane kurulacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada altı ay içerisinde tüm Bilim ve Sanat Merkezlerinde (BİLSEM) en az 1000 kitaptan oluşan kütüphanelerin açılacağını söyledi.

Teröristlerin yıktığı Ziya Gökalp Müzesi küllerinden doğdu!

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde 5 yıl önce PKK'lı teröristler tarafından yakılan ve yıkılan Ziya Gökalp Müzesi, restorasyon ve teşhir çalışmaları sonrasında yeniden ziyaretçilere açıldı. 

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GLF Turizm Taşımacılık Organizasyon Yayıncılık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ziya Akalın tarafından kuruldu.

Pikare Tasarım Mimarlık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikare Tasarım Mimarlık Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 11 bin 250 TL sermaye bedeli ile Volkan Ziya Ayhan tarafından kuruldu.

İkitelli'de 7 milyon TL'ye icradan satılık 3 iş yeri!

Küçükçekmece 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziya Gökalp Mahallesi 685 Ada, 1 Parsel de bulunan 3 iş yerini 7 milyon 50 bin TL'ye icradan satıyor.

Ziya Disanlı: Bakırköy'ün en büyük sorunu kentsel dönüşüm!

CHP’den Bakırköy Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan mali müşavir ve eğitimci Ziya Disanlı, Bakırköy’deki en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu söyledi.

Ziya Küçük Haberi

Ziya Küçük

Ertes Mekanik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ziya Küçük tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Haziran'da Büyükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.


Ertes Mekanik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) İnşaat a-Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar ,marketler, depolar, soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk apart otel,motel hotel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,iş yeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,, kiralamak,kiraya vermek,ve bunların inşaatlarını, taahhüt veya kat karşılığı yapmak.yaptırmak .bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumları çıkartmak ve gerektiğinde projelendirmek. b-Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c-Yurt içinde ve yurt dışında...