05 / 05 / 2024

Ziyaret Gayrimenkul nerede

Ziyaret Gayrimenkul nerede

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bol ve Hasan Erdem Astam ortaklığında kuruldu.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne ziyaretçi akını!

13'üncü düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ni iki günde 7 bin kişi ziyaret etti. 65 firmanın 400'den fazla proje ile katıldığı fuarda 250 milyon dolarlık satış planlanıyor.

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Mensa Gayrimenkul nerede proje yapacak?

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş faaliyet planlarını açıkladı. 

Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

36 ay sonra inşaat çalışmaların tamamlanacağı Rönesans Gayrimenkul Konak projesi 625 milyon 174 bin 183 TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul Konak projesi nerede?

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bol ve Hasan Erdem Astam ortaklığında kuruldu.

Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Mayıs 2018'de tamamlanması öngörülen Levent No 5 Offices projesi 46 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Peki Alsar Gayrimenkul Levent No 5 Offices nerede?

Park Mavera 3 nerede?

"Gayrimenkul Sertifikalı ilk proje" olma özelliği özelliği taşıyan Park Mavera 3 projesi TOKİ güvencesiyle Makro İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 9 blok şeklinde 723 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor. Peki Park Mavera 3 nerede?

Esentepe AND Pastel nerede?

AND Gayrimenkul imzasıyla yükselen AND Pastel projesinde inşaat alanı 250 bin metrekare olarak belirtiliyor. Peki Esentepe AND Pastel nerede?

Ekosilivri nerede?

İstanbul Silivri ilçesinde hayata geçirilen Ekosilivri projesi Ekovilla Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Ekosilivri nerede?

Referans Beylikdüzü nerede?

Kiler Gayrimenkul'ün Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği Referans Beylikdüzü projesinde çalışmalar 2017'de başlayacak. Peki, Referans Beylikdüzü nerede?

Ziyaret Gayrimenkul nerede Haberi

Ziyaret Gayrimenkul nerede


Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bol ve Hasan Erdem Astam ortaklığında kuruldu. 


Ziyaret Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi konusu:

Şirket'in amacı ve faaliyet konusu aşağıdaki gibidir: (a)Arsa, emlak, konut, ofis, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, otel, ticari depo, ticaret parkı ve benzer gayrimenkuller ile yabancı ülkelerdeki mülkler (Şirketmülkiyetinde olmaları şartıyla) dahil ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türden taşınmaz malı satınalmak, satmak, kiralamak, kiraya vermek veya bunlar üzerinde rehin ve ipotek tesis etmek ve bu ipotekve rehinleri kaldırmak; irtifak hakları, üst hakları, inşaat hakları tesis etmek, devir ve temlik etmek; kanunlarca izin verilen tüm işlemleri yüklenmek ve icra etmek ve sayılan hakları tesis etmek veya kaldırmak. Şirket'in yukarıda belirtilen faaliyet alanı kapsamında faaliyet...