29 / 04 / 2024

Ziynet Sali lefkoşadan ev mi aldı

Ziynet Sali lefkoşadan ev mi aldı

Yaşamını Türkiye’de sürdüren Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali, bu kez Lefkoşa’dan bir ev aldı. Geçen yıl Çatalköy'den villa alan Sali’nin yakın çevresine “ülkeme yatırım yapıyorum” dediği öğrenildi.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Böylesi görülmedi! Altın bankacılığında bir ilk! Ziynet altınlarını Şekerbank’a getirenler 24 ayar altın biriktirecek!

Yurt dışı ve yurt içi belirsizlikler nedeniyle altına olan rağbet yeniden artınca bankalar da yeniden altın günleri düzenlemeye başladı. Şekerbank ‘Tasarrufun Altın Günü’ kampanyasını başlatarak ziynet altını olanları bankada vadesiz hesap açmaya davet ediyor.

Migros'tan Lipton, Doğadan ve Çaykur çaylara inanılmaz indirim! Sakın kaçırmayın! 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Sofraların ve evlerin vazgeçilmezi çaya gelen zamların ardından vatandaşlara güzel haberi Migros verdi! Çaykur çay, Doğadan çay ve Lipton markalı seçili çay ürünlerine indirim yaptı! Peki, Migros'ta çay fiyatları ne kadar oldu? İşte 10 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında son durum nedir? 18 Mayıs Çeyrek, gram, ziynet altın fiyatı ne kadar oldu?

Altın fiyatları yatırımcıların yakından takip ettiği konular arasında yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan aşağı yönlü hareket sonrası dün yükselirken bugün tekrar düşüşünü sürdürdü. Peki altın fiyatlarında son durum nedir? Çeyrek, gram, ziynet altın fiyatı ne kadar oldu?

Sali Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sali Grup Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Suat Deniz tarafından kuruldu.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açıldı!

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Lefkoşa Türk Belediyesi'nden internetten emlak vergisi ödeme fırsatı!

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) vatandaşlara evden çıkmadan belediye ile ilgili faturaların ödenmesi için internetten ödeme fırsatı sağlanıyor.

Lefkoşa Genel Hastanesi'nin ek binaları inşa ediliyor!

Kıbrıs'ın güneyinde 'Lefkoşa Genel Hastanesi' karşısında koronavirüs hastaları için yeni ek binalar inşa ediliyor. 

Ali Pilli: Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastane 500 yataklı olacak!

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastanenin temellerinin bu yıl içinde atılması sözü verdiklerini ve bu hedef için çalışmaların başladığını açıkladı...

2020’de de doğadan ilham alan mimari ön planda olacak!

Ofis ve konut iç tasarımlarında, günlük hayatta tercih edilen rahat ve konforlu tasarımların yanında doğadan ilham alan ürünler, renk, doku ve form değişikliğine uğrayarak 2020'de de karşımıza çıkacak...

Ziynet Sali Kıbrıs'tan 1 milyon TL'ye ev alacak!

Kıbrıs'ta 15 Eylül'de Emrah Erzurumlu ile evleneceği konuşulan Ziynet Sali, emlakçı emlakçı dolaşıp ev arıyor.

Ziynet Sali lefkoşadan ev mi aldı Haberi

Ziynet Sali lefkoşadan ev mi aldı

Tapu işlemlerinin tamamlanmasından sonra evi satan emlakçı fotoğraf çekerek, sosyal medyada “Ziynet Sali’ye bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz” notuyla paylaştı. Sali’nin yakın çevresine “ülkeme yatırım yapıyorum” dediği öğrenildi. Şarkıcı geçtiğimiz yıl da Çatalköy’de villa almıştı.


Şok...