10 / 05 / 2024

zonguldak acılık kentsel dönüşüm ragıp bayraktar

zonguldak acılık kentsel dönüşüm ragıp bayraktar

Zonguldak'ta yaptığı inşaatlarla inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan müteahhit Ragıp Bayraktar; 'Kentsel dönüşüm adı altında büyük bir yatırım projemiz var. Projemizin inşaatına çok yakında başlayacağız. " dedi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Sağlık çalışanları borç batağında yaşıyor! 10 sağlıkçının 8’i borçlu!

14 Mart Tıp Bayramı yaklaşırken, yapılan bir anket, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu acı tabloyu ortaya koydu. İnsan sağlığı gibi çok önemli bir alanda çalışan, pandemi, deprem gibi en zor günlerde görev üstlenen sağlık çalışanlarının büyük bir kısmı borç içinde yaşıyor.

Deprem felaketinde bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi! Ünlü iş insanı sevenlerini yasa boğdu!

Kahramanmaraş merkez olmak üzere yaklaşık 10 şehrimizi birden etkileyen deprem felaketi ülkemizi derinden sarstı. Deprem nedeniyle 3 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken, bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi.

Asgari ücret açlık sınırının altında mı kalacak? İşte asgari ücretle ilgili acı gerçek!

Asgari ücret pazarlıklarına işçi adına katılan Türk-İş, pazarlığa açlık sınırı olan 7 bin 785 liradan başlayacağını açıklamıştı. Bakanlık tarafından yapılan ankette ise beklenti 7 bin 536 lira olarak açıklandı. Ekonomist Yalçın Karatepe farklı bir hesaplama yaptı ve asgari ücretle ilgili acı gerçeği

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ac Group Gayrimenkul Sağlık Turizm Ve Savunma Sanayi Limited Şirketi Eyüpsultan'da Aykut Çenberci tarafından kuruldu.

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Ali Erdem Çapan tarafından kuruldu.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

zonguldak acılık kentsel dönüşüm ragıp bayraktar Haberi

zonguldak acılık kentsel dönüşüm ragıp bayraktar

Zonguldak'ta yaptığı inşaatlarla inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olan müteahhit Ragıp Bayraktar kentsel dönüşüme katkı vermeye devam ediyor Zonguldak Acılık mevkiinde Bellona Mağazasının arkasında bulunan 5 binayı yıkarak dev yatırıma hazırlanan Ara-Tel İnşaat Turizm İletişim Araç Kiralama Tekstil Otomotiv Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited şirketi sahibi Ragıp Bayraktar yatırım hakkında bilgiler verdi. 


Bayraktar; 'Kentsel dönüşüm adı altında büyük bir yatırım projemiz var. Projemizin inşaatına çok yakında başlayacağız. 


6 parsel birleştirmesiyle yaptığımız eski, yıkık dökük olan 5 tane binayı yıkarak toplamda 890 metre kare temel oluşturan bir bina projesini hayata geçireceğiz. Proje 2+1 ve 1+1 olarak hayata geçecek. Zonguldak merkezin ihtiyacını karşılamak adına düşünülen bir proje. Toplamda 90-95 daireden oluşacak binamız. 

Bu projemizde ihtiyacı olan, daire sahibi olarak yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız...