04 / 05 / 2024

Zonguldak Belediyesi afet eğitimi

Zonguldak Belediyesi afet eğitimi

Afet ve Acil Durum (AFAD) Zonguldak İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Zonguldak Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi çalışanlarına "Temel Afet Bilinci Eğitimi" verildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

AKOM'dan flaş uyarı! İstanbul'da 2 gün boyunca çöl sıcakları etkili olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 2 gün boyunca devam edececek çöl sıcaklarına karşı uyardı! İşte ayrıntılar...

Şişli Belediyesi ile AKUT Vakfı arasında protokol imzalandı!

İstanbul Şişli Belediyesi ilçe genelinde afet ile mücadele etmeye devam ediyor. Belediye bu çalışmalar dahilinde AKUT Vakfı ile protokol imzaladı.  

Kartepe'de afet ve acil toplanma alanları belirlendi!

İçişleri Bakanlığı GAMER Başkanlığı, Kartepe Belediyesi ile yaptığı ortak çalışma sonucunda Kartepe genelinde “Afet ve Acil Toplanma Alanı” şeklinde 42 nokta belirlendi.

Zonguldak Kozlu Belediyesi'nde kira polemiği!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesinin Belediye Başkanı Ali Bektaş, belediyeye ait iş yerlerinin kiralarına zam yaparken Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar'ın iş yeri kirasına ise indirim yaptı. İYİ Parti yapılan bu indirim yargıya taşıyınca Başkan Bektaş, ihale iptal edildi.

Maltepe Afet Eğitim Merkezi açıldı!

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle hayata geçirilen “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” hizmete açıldı.

Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın açılıyor!

Beyoğlu Belediyesi tarafından vatandaşları afetlere karşı bilinçlendirmek ve gerekli önlemleri almak amacıyla kurulan Beyoğlu Afet Koordinasyon Merkezi yarın hizmete açılıyor...

Zonguldak Ihlamur Teras projesinin inşaatı başladı!

Zonguldak Yenice Belediyesi ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından hayata geçirilecek Ihlamur Teras (Seyir Terası) Restaurant ve Bungalov Evler Projesi'nin inşaatı başladı.

Yıldırım'a Afet Yönetim Merkezi inşa edildi!

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin ve çalışmalarının yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için hazırlanıyor.

Yıldırım Afet Yönetim Merkezi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Afet Yönetim Merkezi'nin inşaatında sona geldi.

Yıldırım'a Afet Acil Yönetim Kriz Merkezi inşa ediliyor!

Yıldırım Belediyesi afet yönetim planını hazırlayarak yaşanması muhtemel felaketlerde can ve mal kayıplarını en aza indirmek için kente afet merkezi inşa ediyor.

Bursa Yıldırım'a afet yönetim merkezi inşa ediliyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından bölgeye Afet ve Acil Yönetim Merkezi inşa edilecek. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçenin deprem bölgesinde olduğunu hatırlattı.

Zonguldak Devrek Meclisi'nde imar konuşuldu!

Zonguldak Devrek Belediyesi tarafın Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, imar planı değişikliği talebinin görüşülmesi kararı verildi.

Zonguldak Belediyesi afet eğitimi Haberi

Zonguldak Belediyesi afet eğitimi

Afet ve Acil Durum (AFAD) Zonguldak İl Müdürlüğü ekipleri tarafından Zonguldak Belediyesi Atık Su Arıtma Tesisi çalışanlarına "Temel Afet Bilinci Eğitimi" verildi.  AFAD eğitim uzmanları tarafından verilen eğitimde; "Temel Afet Bilinci Eğitimi", "Sivil Savunma", "KBRN", "Yangın Söndürme Usulleri" ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Atık Su Arıtma Tesisi personelinin katılımıyla gerçekleştirilen teorik ve pratik bilgilerden oluşan eğitim 5 gün sürdü. Eğitim sonucunda personelin "Temel Afet Bilinci" açısından farkmdalığını arttırmak, afetlerin kötü etkilerinden kendini ve yakınlarını koruma becerisini arttırmak hedeflendi 


Zonguldak Pusula...