28 / 04 / 2024

Zonguldak cami

Zonguldak cami

Zonguldak'ta camide yangın çıktı. Ereğli ilçesinde camideki halıların alev almasıyla çıkan yangın, itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü. Camiye giren ekipler, halıların üzerindeki alevleri kısa sürede söndürerek, dumanı tahliye etti...

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Emlak Konut'tan Zonguldak Cami Yaptırma Derneği'ne 5 milyon TL bağış!    

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak Merkez Cami ve Eğitim Kültür Hizmet Birimleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 5 milyon TL bağış yapıldı...

Zonguldak Ereğli'ye yeni cami inşa edilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni yapıldı.

Zonguldak Çaycuma'ya yeni cami ve lojman!

Zonguldak Karamusalar köyü Aydınlar mahallesinde hayata geçirilen cami ve lojmanın açılışı gerçekleştirildi.

Zonguldak Devrek 427 konut projesinin detayları belli oldu!

TOKİ Zonguldak İli, Devrek İlçesi, Çaydeğirmeni Beldesi 427 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1.Etap 766 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili, Merkez ilçesi Üzülmez TTK Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1.etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile alyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Zonguldak TTK Lojmanları 766 konut ihalesi 31 Ağustos'ta!

TOKİ Zonguldak Merkez Üzülmez TTK Lojmanları 1.Etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 31 Ağustos'ta yapılacak.

Zonguldak Müftüsü'nden 6 bin kişilik talebi!

ZONGULDAK Müftüsü Mürsel Öztürk, Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentte sembol bir cami bulunmadığını söyleyerek 5-6 bin kişilik bir cami yapılmasını istedi.

TOKİ Zonguldak Devrek 271 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili Devrek ilçesi 271 adet konut, 1 adet cami ve 1 adet büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 394 adet konut ihalesi bugün!

Zonguldak ili Gökçebey ilçesi 394 Adet konut 1'er adet cami ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.00'de gerçekleşecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey'de 394 konut yaptıracak!

TOKİ Zonguldak ili Gökçebey ilçesi 394 adet konut 1'er adet cami ve ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 8 Haziran'da yapılacak.

Alaplı'da yapımı tamamlanan cami ibadete açıldı!

Zonguldak Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Yeşilyurt köyündeki törende yaptığı konuşmada, 2 yılda 4 cami açılışı, 4 de cami temeli attıklarını, ilçede yapılan camilere ellerinden geldiği kadarıyla destek vermeye çalıştıklarını söyledi....

Zonguldak'taki Kaptaş Cami yıkılıp yerine yenisi yapılacak!

Zonguldak Ereğli'ye bağlı Kurtlar köyünde yerine yenisi yapılacak Kaptaş (Pazarpınar Mahallesi) Cami'nin yıkım çalışmaları başladı

Zonguldak cami Haberi

Zonguldak cami

Kepez Mahallesi'ndeki Mahmut Paşa Camisi'nden duman çıktığını gören çevredekiler, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Camiye giren ekipler, halıların üzerindeki alevleri kısa sürede söndürerek, dumanı tahliye etti.


İtfaiyenin yanı sıra olay yerine gelen polis ekipleri, imamla yaptıkları ilk incelemede halıların üzerinde karton ve kağıt yakılmak suretiyle yangın çıkarıldığını belirledi.


Görgü tanıklarının yangından önce camiden birinin çıktığını gördüğünü belirtmesi üzerine ekipler, akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen 13 yaşındaki F.B'yi ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü.


F.B, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.


Polis ekiplerinin, kundaklama şüphesiyle soruşturmayı sürdürdüğü öğrenildi.


İitfaye ekiplerinin yangına müdahalesini ağlayarak izleyen mahalle sakinlerinden Mustafa Özdemir, AA muhabirine, 19 Temmuz'da camide elektrik kontağından çıkan ufak çaplı yangının ardından halıları yeni yaptırdıklarını, tekrar zarar görmesinin üzüntüsünü yaşadıklarını...