29 / 04 / 2024

zonguldak demirpark avm

zonguldak demirpark avm

Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın alarak, yeni yatırımı Esas 67 Burda’yı hayata geçirdi. Esas 67 Burda, ayda ortalama 400 bin, yılda ise ortalama 5 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Esas Gayrimenkul, Zonguldak Demirpark AVM'yi satın aldı!

ESAS Holding, AVM yatırımlarını büyütüyor. Esas Gayrimenkul, Zonguldak'ın ilk ve tek alışveriş merkezi Demirpark AVM'yi 66 milyon liraya satın aldı. Demirpark AVM'nin yeni ismi '67 Burda' olacak.

DemirPark AVM'nin hedefi yılda 400 bin ziyaretçi!

Zonguldak’ın tek alışveriş ve yaşam merkezi DemirPark AVM, ziyaretçi sayısını artıracak. Geçen yıl ziyaretçi sayısı 334 bine yaklaşan merkez, bu yılı 400 binin üzerinde kişi ile kapatacak....

DemirPark AVM yıl sonuna kadar çatı katını faaliyete geçirecek!

Bu yılın sonuna doğru AVM'nin satış hacmini artırmak için çatı katını faaliyete geçireceklerini açıklayan DemirPark AVM Merkez Müdürü Makbule Demir, burada yiyecek ve içecek bölümünün hizmet vereceğini söyledi..

Zonguldak WestaLife AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Zonguldak WestaLife AVM'ye ilişkin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı...

Kiler GYO Zonguldak projesinde 2017'de 4.2 milyonluk satış yapıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın  2017'de Zonguldak AVM ve konut projesinden 4 milyon 204 bin 800 TL tutarında konut satışı yapıldı...

Kiler GYO Zonguldak Westalife AVM 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Zonguldak AVM ve Konut Projesi'ne ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Zonguldak Westa Life AVM açıldı!

Kiler ve Canerler Grup tarafından Zonguldak'ta 45 milyon dolara inşa edilen Westa Life AVM açıldı. AVM'nin 18 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor.

Kiler GYO Zonguldak AVM değerleme raporunu yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler GYO Zonguldak AVM değerleme raporunu yayınladı.

Zonguldak Diamond Center AVM hayata geçiyor!

Zonguldak'ın üçüncü AVM'si yolda Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi'nın ardından yakında Kiler'ın yaptığı AVM faaliyete geçecek.

Zonguldak Ereğli Özdemir Park AVM açıldı!

Zonguldak Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanan Özdemir Park Alışveriş merkezi, açılış öncesinde basın mensuplarına tanıtıldı. Tanıtımı ünlü sunucu manken ve oyuncu İpek Tanrıyar tarafından gerçekleştirildi.

Kiler Zonguldak AVM ve konut projesinin değerlemesini yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili, Merkez ilçesi, Mithatpaşa mahallesi, 92 ada, 56 parsel no'lu, 6.349,53 m2 yüzölçümlü, hissesi "Kiler GYO", hissesi ''Kadir CANER'' mülkiyetindeki, arsa vasıflı gayrimenkule ait değerleme raporunu yayınlad

JLL Türkiye, Esas 67 Burda AVM'nin değişimini üstlendi!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

JLL Türkiye, Demirpark AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılışına imza attı!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

DemirPark AVM Esas Holding'in!

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul; AVM sektöründe yeni yatırımlara hızla imza atıyor.

Esas Gayrimenkul'dan Zonguldak'a AVM: Esas 67 Burda!

Esas Gayrimenkul; Zonguldak'ta yer alan Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni satın alarak yeni yatırımı Esas 67 Burda'yı hayata geçirdi..

Esas Gayrimenkul Zonguldak’taki Demirpark AVM'yi satın aldı!

Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın alarak, yeni yatırımı Esas 67 Burda’yı hayata geçirdi. Esas 67 Burda, ayda ortalama 400 bin, yılda ise ortalama 5 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.

zonguldak demirpark avm Haberi

zonguldak demirpark avm

11 bin metrekare alan üzerine kurulu Esas 67 Burda AVM yatırımı 62 mağazası ile ulusal ve dünya markalarını tek bir çatı altında buluşturuyor. 500 araç kapasiteli 4 otoparkı ve 5 mağaza katı bulunan Esas 67 Burda’nın kiralanabilir alanı ise yaklaşık 22 bin metrekareyi kapsıyor. Esas 67 Burda, ayda ortalama 400 bin, yılda ise ortalama 5 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.


Kamışlı: Ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyoruz


Esas Gayrimenkul ev sahipliğinde gerçekleştirilen Esas 67 Burda perakende lansmanında konuşan Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, “Hayata geçirdiğimiz projelerde 'değer yaratma' misyonuyla hareket ediyor ticari gayrimenkul alanının dinamiklerine yön veriyoruz. Türkiye’nin coğrafi konumu ve yer altı zenginlikleri ile en önemli illeri arasında yer alan Zonguldak’taki yeni satın alma yatırımımızı hayata geçirmenin gurur...