05 / 05 / 2024

Zonguldak ereğili toki başvuruları

Zonguldak ereğili toki başvuruları

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları büyüyor: Son olayda durum raydan çıktı!

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıkları arasına bir yenisi daha eklendi. Zonguldak Ereğli'de bir kiracı ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlık büyüyerek kavgaya dönüştü. İşte ayrıntılar...

Kırıkkale Karakeçili TOKİ'de 85 bin 120 TL peşinatla 3+1!   

TOKİ Kırıkkale Karakeçili 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kırıkkale Karakeçili ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kırıkkale Karakeçili sosyal konut proje

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Zonguldak Ereğli'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Kdz. Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi 103 Ada 1 Parselde yer alan oteli 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Hotel Grand Ereğli 15.5 milyon TL icradan satılıyor!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili Ereğli ilçesi Müftü Mahallesi'nde bulunan Hotel Grand Ereğli 15 milyon 50 bin TL'ye satılıyor.

Zonguldak Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Zonguldak'ta 6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi, 405 ada, 866 parselde (yeni 2465 ada 3 parsel) yer alan oteli 6 milyon TL'ye icradan satıyor...

Konya Ereğli TOKİ 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesi yarın satışa çıkıyor.

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 11 adet konut bulunuyor.

Konya Ereğli TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinde yer alan 20 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Tapu harcı gerçek değer üzerinden alınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, tapu harçlarına yönelik düzenlemeyle ilgili olarak, "Burada hakkaniyet olması adına gerçekten satış fiyatı neyse bu değere ilişkin tapu harcının da o değer üzerinden alınmasına ilişkin bir düzenlemedir." diye konuşrtu.

Zonguldak ereğili toki başvuruları Haberi

Zonguldak ereğili toki başvuruları

200 konut olarak inşa edilecek olan Zonguldak Kdz.Ereğli Toki projesindeki dairelerin tamamı 2+1 nitelikli olarak tasarlandı. 


Zonguldak Kdz.Ereğli projesinde  13 Haziran – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin Zonguldak İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edilecek. 


Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

Başvurusu toplanacak konutların ihalesi yapıldıktan sonra satış fiyatları belirlenecek olup, başvuru sahipleri arasında 01 Ağustos 2016 tarihinde Hak Sahibi Belirleme kurası çekilecek. 


Satış duyurusu için