29 / 04 / 2024

Zonguldak ereğli başvuru

Zonguldak ereğli başvuru

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

TOKİ Zonguldak Çaycuma son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Zonguldak Çaycuma projesinde yer alan 20 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Zonguldak Ereğli'de 7.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Kdz. Ereğli 2. İcra Dairesi, Zonguldak ili, Ereğli ilçesi, Müftü Mahallesi 103 Ada 1 Parselde yer alan oteli 7 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Zonguldak Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31143  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karadeniz Ereğli'de ortaokul yapımı için arsa bağışı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde inşa edilmesi planlanan Gülüç Ortaokulu için hayırseverler arsa bağışladı.

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru detayları!

TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Ereğli 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ Konya Ereğli başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesi satışa sunuldu.

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 11 adet konut bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Zonguldak başvuru detayları 2019!

TOKİ 50 bin konut Zonguldak başvuru detayları 2019 haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Zonguldak 2019 başvuru ücreti ne kadar? TOKİ Zonguldak 50 bin konut 2019 fiyatları ne kadar? 

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Zonguldak Ereğli'ye yeni cami inşa edilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni yapıldı.

Zonguldak Devrek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde toplam 299 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Zonguldak ereğli başvuru Haberi

Zonguldak ereğli başvuru

Kura çekilişinin 1 Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşeceği TOKİ Zonguldak Kdz projesinde toplamda 200 adet konut satışa çıkarıldı. 


Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerince kabul edilecek.


Ödeme seçenekleri arasında projede yüzde 12 peşinatta kalan bedeli 180 ay vadelendirme, yüzde 20 peşinde ise kalanı 240 aya varan taksit imkanı sağlanıyor.


TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık kurası 1 Ağustos 2016 tarihinde yapılacak. Projede başvurular 13 Haziran – 30 Haziran 2016 günleri arasında kabul edilecek.


Satış duyurusu için