08 / 05 / 2024

zonguldak ereğli köprülü kavşak

zonguldak ereğli köprülü kavşak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde köprülü kavşak yapım çalışmaları devam ediyor. Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Devrek yol ayrımında yapımı devam eden köprülü kavşakta incelemelerde bulundu....

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Ereğli'deki hastane alanına kampüs tartışması!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısı 5 Eylül'de düzenlenecek. Eski devlet hastanesi alanının askeri güvenlik bölgesine alınması kararının imara işlenmesi konusu mecliste görüşülecek.

Zonguldak Ereğli Özdemir Park AVM açıldı!

Zonguldak Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanan Özdemir Park Alışveriş merkezi, açılış öncesinde basın mensuplarına tanıtıldı. Tanıtımı ünlü sunucu manken ve oyuncu İpek Tanrıyar tarafından gerçekleştirildi.

TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli emekli konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 200 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

Zonguldak Ereğli TOKİ kurası ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli bölgesinde emeklilere özel olarak hayata geçirilen 200 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, Zonguldak Ereğli TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri satılık başvuru işlemleri 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Projede toplamda 200 adet daire satışa sunuldu.

TOKİ Zonguldak Ereğli emekli kura çekilişi!

TOKİ'nin 2+1 nitelikte toplam 200 konut olarak ürettiği Zonguldak Kdz.Ereğli emekli grubu projesi kuralı satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Ereğli emekli kura çekilişi ne zaman?

Zonguldak Ereğli Emekli TOKİ kura tarihi!

Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirilecek olan 200 konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, Zonguldak Ereğli Emekli TOKİ kura tarihi...

TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli Konutları başvurusu!

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçirdiği 200 konut kuralı satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli Konutları başvurusu...

Aydın Astim Köprülü Kavşağı'nın inşaatı neden yarım kaldı?

Aydın’da trafiği felç eden Astim Köprülü Kavşak inşaatında, ödenek bittiği için müteahhit firma iş bıraktı. Projenin yapımında yaklaşık maliyetin yanlış hesaplandığı ve bu nedenle ödenek bittiği için inşaatın yarım kaldığı öğrenildi.

TCDD Ankara Celal Bayar Bulvarı'nda köprülü kavşak inşa edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesince,Celal Bayar Bulvarı'ndaki ağaçların bir kısmının, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak köprülü kavşak çalışması nedeniyle kaldırıldığı bildirildi.

Kuşadası'na yeni köprülü kavşak!

Kuşadası'nın trafik sorununu çözecek olan köprülü kavşak çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu "Bizim sevdamız Kuşadası’na hizmet, Bizim sevdamız Aydın’a hizmet” dedi.

Kocaeli Outlet Köprülü Kavşağı'nın yüzde 60'ı tamam!

Kocaeli'de yapımı devam eden Outlet Köprülü Kavşağı'nın inşaatının yüzde 60'ı tamamlandı. Bin 300 metrekare uzunluğundaki köprü 23.5 milyon TL bedelle yapılıyor. Kavşak Eski Gölcük yolu üzerinde inşa ediliyor.

zonguldak ereğli köprülü kavşak Haberi

zonguldak ereğli köprülü kavşak

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ile beraber Devrek yol ayrımında yapımı devam eden köprülü kavşakta incelemelerde bulundu.


Köprülü Kavşağın trafikte yaşanan sıkışıklığı gidereceğine inandığını belirten Candan; “Biliyorsunuz biz bu üst geçidi elimizden geldiğince çabuk bitirmek için uğraşıyoruz. En baştan beri üst geçidin yapılması konusunda kendi inisiyatifimiz ile biz buraları yapabildik. Karayolları Genel Müdürlüğüne gittik söyledik. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar. Buraya bir üst geçidin gerekli olduğunun yaptıkları ölçümler sonucunda farkına vardılar. Ve bunun akabinde bir ihale yapıldı. Burayı yapan müteahhit arkadaşımız mümkün olduğu kadar hızlı bir biçimde burayı bitirdi. Şimdi asfalt işlemleri yapılıyor. İnşallah 5-6 gün içerisinde havalar yağmazsa buranın asfaltlama işlemi bitmiş olacak....