14 / 05 / 2024

Zonguldak heyelan 11 şubat

Zonguldak heyelan 11 şubat

Zonguldak'ta sağanak sonucu meydana gelen heyelanda tedbir amacıyla 4 ev boşaltıldı. Evin çevresinin toprakla dolması üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, inceleme yaptı.

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Zonguldak'ta heyelan! 38 konut tahliye edildi!

Zonguldak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle yapılan hasar tespiti sonucunda 38 konut boşaltıldı.

Zonguldak'ta heyelan nedeniyle bir ev tahliye edildi!

Zonguldak'ta heyelan sonrası yıkılma riski taşıyan bina için tahliye kararı alındı. 

Zonguldak'ta heyelan sonucu bir evin duvarı yıkıldı! 

Zonguldak'ta yaşanan heyelanda bir evin yatak odası ve mutfak duvarı yıkıldı.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Zonguldak'ta heyelan: 3 katlı bina boşaltıldı!

Zonguldak'ta meydana gelen heyelanın ardından bir bina tedbir amacıyla tahliye edildi. 

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi 9 Mart'ta!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Zonguldak'ta heyelan: 3 ev boşaltıldı!

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde meydana gelen heyelanın ardından mahalle yolunun bir bölümü çöktü. AFAD ekipleri tarafından 3 ev risk nedeniyle tahliye edildi.

Zonguldak Kozlu'da 6 ev kullanılmaz hale geldi!

Zonguldak'ın Kozlu ilçesi Taşbaca mahallesinde dün gece oluşan heyelan sonrasında 6 ev kullanılmaz hale gelirken, yaklaşık 20 kişi sokakta kaldı..

11 soruda TOKİ Zonguldak 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Zonguldak 50 bin konut nerede? TOKİ Zonguldak 50 bin konut başvuru şartları neler? TOKİ Zonguldak 50 bin konut fiyatları ne kadar? İşte 11 soruda TOKİ Adıyaman 50 bin konut kampanyası detayları...

Zonguldak'ta riskli 11 ev tahliye edildi!

Zonguldak'ta meydana gelen heyelan nedeniyle risk altındaki 11 ev tahliye edildi. Vatandaşların güvenli konutlara geçirileceği açıklandı.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Zonguldak'ta yurt inşaatının duvarı çöktü!

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde yurt inşaatının sürdüğü arazide istinat duvarı çöktü. Heyelanın yakınında bulunan evler ise tedbir amaçlı boşaltıldı.

Zonguldak heyelan 11 şubat Haberi

Zonguldak heyelan 11 şubat

Sağanak nedeniyle meydana gelen heyelanda tedbir amacıyla 4 ev boşaltıldı.


Zonguldak'ta sağanak sonucu meydana gelen heyelanda tedbir amacıyla 4 ev boşaltıldı.


Kentte etkili olan yağış nedeniyle Asma Mahallesi'ndeki iki katlı evin bahçesinde heyelan meydana geldi. Evin çevresinin toprakla dolması üzerine İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, inceleme yaptı.


İncelemede, eğimli arazinin suya aşırı doymasından dolayı heyelan meydana geldiğini, can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden evlerin boşaltılması gerektiği bildirildi. Bunun üzerine söz konusu ev ile çevresinde bulunan 3 evde yaşayan 9 kişi tahliye edildi.


Bu arada, kentte etkili olan fırtına nedeniyle Terakki Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde Yusuf Gülay'a ait 3 katlı evin çatısı uçtu.


Çatı, evin yanındaki demir elektrik direğini...