02 / 05 / 2024

Zonguldak Merkez proje ihalesi

Zonguldak Merkez proje ihalesi

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası için proje işi ihale ediliyor. İhale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı. 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Bakanlık, o ildeki 10 konut ile 32 iş yerini satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatıyla! 

Zonguldak Merkez'de yer alan 10 adet 2+1 ve 3+1 konut ile 32 adet iş yeri satılıyor. Peşinde yüzde 20 indirim ve 60 ay vade imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar... 

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Meta Proje Tasarım İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Sinop Merkez'e 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Merkez'de 317 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

TOKİ Zonguldak Merkez 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Zonguldak Merkez proje ihalesi Haberi

Zonguldak Merkez proje ihalesi

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Zonguldak Merkez'de proje işi ihale ediliyor. İhale ile kan bağış merkezi binası inşaatı yapımı için imar durumuna uygun mimari, statik, mekanik, elektrik projeleri, keşif ve metrajlarının hazırlanarak ilgili kurum ve/veya kuruluşlardan onaylanması ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi yaptırılacak.


ZONGULDAK İLİ, MERKEZ İLÇESİNDE PROJE İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğünden:


1 - Zonguldak ili, Merkez İlçesi, Çınartepe Mahallesi, 1641 ada, 2 nolu parselinde kayıtlı taşınmaz üzerine kan bağış merkezi binası inşaatı yapımı için imar durumuna uygun mimari, statik, mekanik, elektrik projeleri, keşif ve metrajlarının hazırlanarak ilgili kurum ve/veya kuruluşlardan onaylanması ve ihale dokümanlarının hazırlanması işi yaptırılacaktır.

2 - Firmalar, teklif ettikleri fiyatın en az %3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte vereceklerdir.

3 - İhaleye ait şartnameler “Ataç 1 Sok. No:...