30 / 04 / 2024

Zonguldak merkezi

Zonguldak merkezi

Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Merkez bucağı sınırlarında yer alan Sarpça Köyü'nün ve yine aynı ilçede Merkez bucağında yer alan Sofular Köyü'nün ilin Merkez ilçesi Merkez bucağına bağlanması kararlaştırıldı

Kiler GYO Zonguldak WestaLife Alışveriş Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zonguldak ili Merkez ilçesi Mithatpaşa Mahallesi WestaLife Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Zonguldak cazibe merkezi haline gelecek!

Zonguldak'ta, Kent Meydanı Projesi ile lavuar alanı da dahil olmak üzere yaklaşık 120 bin metrekarelik alanda, kentin tarihsel belleği ön planda tutularak inşa edilecek olan sosyal donatılarla bölgenin cazibe merkezi haline getirilmesi planlanıyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi açıldı!

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi İsafakılı köyünde bulunan gençlik merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

TOKİ'den Zonguldak Gökçebey'e 307 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Gökçebey'de 307 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Türk Kızılayı Zonguldak kan bağış merkezi inşaat ihalesi 22 Mayıs'ta!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Zonguldak'ın Merkez İlçesi'ne bağlı Çınartepe Mahallesi'nde kan bağış merkezi yaptırıyor. İnşaat ihalesi 22 Mayıs'ta yapılacak..

Zonguldak Devrek 427 konut projesinin detayları belli oldu!

TOKİ Zonguldak İli, Devrek İlçesi, Çaydeğirmeni Beldesi 427 Adet Konut, 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Zonguldak Westalife Alışveriş Merkezi açıldı!

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi'nde yer alan Westalife Alışveriş Merkezi projesi tamamlandı ve 12 Mayıs'ta hizmete açıldı.Proje 50 bin 200 metrekare alanda 146 ofis ve işyeri, 72 mesken ve 1 ortak alan daire olmak üzere toplam 218 bağımsız bölümden oluşuyor.

Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası işi ihale edilecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Zonguldak Merkez'de kan bağış merkezi binası için proje işi ihale ediliyor. İhale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Zonguldak Diamond Center AVM hayata geçiyor!

Zonguldak'ın üçüncü AVM'si yolda Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi'nın ardından yakında Kiler'ın yaptığı AVM faaliyete geçecek.

Zonguldak Ereğli Özdemir Park AVM açıldı!

Zonguldak Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanan Özdemir Park Alışveriş merkezi, açılış öncesinde basın mensuplarına tanıtıldı. Tanıtımı ünlü sunucu manken ve oyuncu İpek Tanrıyar tarafından gerçekleştirildi.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

TOKİ Zonguldak Üzülmez 1.Etap 766 konut ihalesi bugün!

TOKİ Zonguldak ili, Merkez ilçesi Üzülmez TTK Lojmanları kentsel dönüşüm ve gelişim projesi 1.etap 766 adet konut, 1 adet cami ve 4 adet ticaret merkezi inşaatları ile alyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün yapılacak.

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekiliş yeri!

Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekiliş yeri Atatürk Kültür Merkezi sinema Salonunda olarak belirlendi. Projede 200 adet daire emekliye özel satışta.

Zonguldak merkezi Haberi

Zonguldak merkezi

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 2'nci maddesinin (B) ve (D) bentlerine göre, Zonguldak ilinin Kilimli ilçesi Merkez bucağı Sarpça köyü ve Sofular köyünün aynı ilin Merkez ilçesinin Merkez bucağına bağlanması uygun görüldü. 


Kübra...