24 / 07 / 2024

Zonguldak modern stat

Zonguldak modern stat

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, stadyum konusunda açıklamalarda bulundu. Caner, butik stat çalışmalarının devam etiğini belirtti.

Fenerbahçe'ye 2'nci stat önerisi!

Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden olan Hakan Bilal Kutlualp, takım için yeni stat önerisinde bulundu. 80 bin kişilik modern stat yapılması gerektiğini ifade eden Kutlualp, ''Şu andaki yerlere AVM ve rezidans yapılabilirse elde edilecek gelirle borçları kapatırız'' şeklinde konuştu.

Diyarbakır Stadı'nın yüzde 92'si tamamlandı!

Diyarbakır'ın UEFA ve FIFA standartlarındaki modern stat hasreti bitiyor. 

Zonguldakspor modern stadına kavuşacak!

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, stadyum konusunda açıklamalarda bulundu. Caner, butik stat çalışmalarının devam etiğini belirtti.

Gümüşhaneliler TOKİ'den stat istedi!

Gümüşhanespor taraftarları takımlarının başarısına karşılık TOKİ'den stat talebinde bulundu. Taraftarlar 10 bin kişi kapasiteli modern stat istediklerini belirtti.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

Türkiye'de 3 yılda 30 stat çalışması yapıldı!

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na adaylığını açıklayan Türkiye, son yıllarda açılan modern statlarıyla bu büyük organizasyona ev sahipliği yapmaya hazır.Türkiye'de son 3 yılda tam 30 stat çalışması yapıldı.

Zonguldak’a stat istemiyoruz protestosu!

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Kömürspor taraftarları, sosyal medyadan başlattıkları, ’Zonguldak’a stat istemiyoruz. Sayın vekiller siz de var mısınız?’ kampanyası ile tepkilerini dile getirdiler.

Ordu'ya modern bir stat yapılacak!

Ordu Valisi Balkanlıoğlu: "Orduspor'un da faydalandığı yeri yıkmak zorundayız. Çünkü stat sığmıyor o zaman. Bilinmesini isterim ki ben asla Orduspor'u mağdur etmeyeceğim" dedi.

Zonguldak Kömürspor taraftarı stat istiyor!

Spor Toto 2. Lig´de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, taraftar ortalaması Spor Toto Süper Lig takımlarının taraftar ortalamasını geçmesine rağmen stat çilesi çekiyor.

Eryaman Stadı'nda hafriyat çalışmaları tamamlandı!

Hafriyat çalışmaları tamamlanan 22 bin kişilik yeni stadın temeli önümüzdeki günlerde Eryaman’da atılacak. Projeyi Vodafone Arena’nın mimarı çizdi. Yıllardır modern stat özlemi çeken başkentli futbol severlerin hasreti son buluyor.

Kastamonulular da modern stat istiyor!

Sinop'ta yeni bir stadyum yapılması yönünde çalışma yapıldığını duyan Kastamonuspor taraftarları internet üzerinden yeni stat yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı nezdinde imza kampanyası başlattı.

Zonguldak'ta Ocak-Ekim döneminde 5 bin 538 konut satıldı!

Zonguldak'ta Ocak-Ekim döneminde 5 bin 538 konut satıldı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, "Konut Satış İstatıstıkleri Ekim 2015" sonuçlarını açıkladı.

Fatsa'daki stat bölgesi kentsel dönüşümle yenilenecek!

Evkaf mahallesi stat bölgesinin komple yenileneceğini ifade eden Hüseyin Anlayan, "Orada yeni bir şehir kurulacak ve çarpık yapılaşmanın yıkılarak yerine daha modern daha planlı daha planlı bir şehir olduğunu buradan başlayarak göstereceğiz." dedi.

Zonguldak modern stat Haberi

Zonguldak modern stat

Stadyum konusunda açıklamalarda bulunan Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, butik stat çalışmalarının devam etiğini söyledi. Amaçlarının modern bir stada kavuşmak olduğunu ifade eden Caner, "Stat konusunda bizden önce hiçbir şey yapılmamış. Biz geldikten sonra Bal liginden takımı 3. Lige çıkartınca stat konusu gündeme geldi. Biz istedik ki başka illerde ki gibi arenalara stadımız layıktı çünkü Zonguldak kömürspor köklü birtakım. Seyircisi ve taraftarı bakımından ilk beşe girecek bir kapasitede bütün gayemiz ve amacımız buydu. Arena yapılan yerlerde bunları kulüplere devrediyorlar. Bunları kulüplere devredince bunların aylık bir maliyeti var. Bunları biz eksik biliyorduk. Sayın bakanımızla ve genel müdürümüzle görüştük. Biz size stat yapalım arena yapalım ama bunu karşılayabilecek misiniz? Kulübün geliri nedir dedi. Bizim gelirlerimiz belli biz saha kiralarını bile...