30 / 04 / 2024

Zonguldak sofular köyü

Zonguldak sofular köyü

Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Merkez bucağı sınırlarında yer alan Sarpça Köyü'nün ve yine aynı ilçede Merkez bucağında yer alan Sofular Köyü'nün ilin Merkez ilçesi Merkez bucağına bağlanması kararlaştırıldı

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi bugün!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Zonguldak kıyı düzenleme ihalesi 9 Mart'ta!

Zonguldak İli Merkez Kıyı Düzenlemesi ve Sosyal Donatıları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Mart 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

Zonguldak’ta kıyı kenar çizgisindeki yapılar yıkılacak!

Zonguldak’ta kıyı kenar çizgisinde yer alan yapıların yıkımı için yetkililer Zonguldak Kapuz bölgesinde incelemeler yaptılar. Yapılan incelemeler sonucunda, Zonguldak’taki kıyı kenar çizgisindeki yapıların yıkılacağına karar verildi. 

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları 2015!

Daire seçenekleri arasında 2+1 ve 3+1'lerin yer aldığı TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları 2015 detayları...

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Evleri başvuruları!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ Evleri başvuruları bugün sona erecek. Başvuru bedeli olarak minimum 2 bin TL ödenen projede yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları bugün son!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları bugün son. Daire fiyatları 104 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede yüzde 12 peşinatta, kalan bedel için 180 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru ücreti!

Toplamda 255 adet konutun satışa çıktığı TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da 75 ve 110 metrekare büyüklükte daireler yer alıyor. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları için yarın son gün!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuruları için yarın son gün. Daire fiyatları 104 bin 500 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru 2015!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru 2015 detayları...

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuruları ne zaman?

Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. Peki Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Evleri başvuru!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Evleri başvuru süresi devam ediyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş yürütüyor.

Zonguldak sofular köyü Haberi

Zonguldak sofular köyü

5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun 2'nci maddesinin (B) ve (D) bentlerine göre, Zonguldak ilinin Kilimli ilçesi Merkez bucağı Sarpça köyü ve Sofular köyünün aynı ilin Merkez ilçesinin Merkez bucağına bağlanması uygun görüldü. 


Kübra...