28 / 04 / 2024

zonguldak toki devlet hastanesi

zonguldak toki devlet hastanesi

Zonguldak İli 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Zonguldak'ta 400 yataklı devlet hastanesi inşa edecek!

Zonguldak İli 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

Zonguldak İl Özel İdaresi, devlet memuru alımı yapıyor! İşte personel alım şartları

Zonguldak İl Özel İdaresi, kamu personeli alımı için heyecan verici bir fırsat sunuyor! Resmi Gazete'de yayımlanan son ilanına göre, Zonguldak İl Özel İdaresi, devlet memuru alımı gerçekleştirecek. Bu alımla ilgili tüm detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Zonguldak TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Zonguldak kura çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ Zonguldak kura çekilişlerine dair şu sıralarda pek çok soru sorulmaktadır. TOKİ Zonguldak kura çekimine dair araştırılan detayları!

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının akıbeti TBMM'de!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı TBMM'de!

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin otopark ihtiyacı için Zonguldak Kız Meslek Lisesi'nin tarihi binasının yıkılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Zonguldak ilinde bulunan Atatürk Devlet Hastanesi'nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Zonguldak TOKİ Basın Sitesi'nin kurası yarın çekilecek!

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti (ZGC) Başkanı Derya Akbıyık, TOKİ  tarafından inşa edilen Basın Sitesi'nin kura çekilişi yarın düzenlenecek.

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 30 Mayıs'ta!

Zonguldak'ta inşa edilmesi planlanan inşaat firmasının iflas etmesiyle inşaatına başlanılmayan 400 yataklı hastanesi için ihale tarihi belirlendi. Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak.

Zonguldak 400 yataklı Devlet Hastanesi nereye yapılacak?

Zonguldak 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin nereye inşa edileceği merak konusu oldu. Vali Ali Kaban, hastanenin Üzülmez'e inşa edilebileceğini söyledi.

Zonguldak Çaycuma Devlet Hastanesi için kule asansörü yapılıyor!

Zonguldak Çaycuma’da hastaneye ulaşımı kolaylatmak için kule asansörü inşa ediliyor. Asansörün zemin etüdü çalışmalarına başlandı.

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin yeri kesinleşmedi!

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Ocak Ayı il danışma Meclisi toplantısını değerlendirdi. Değerlendirmesinde devlet hastanesinin yeri konusunda şu an itibariyle kesinleşmiş bir karar bulunmadığını söyledi.

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

zonguldak toki devlet hastanesi Haberi

zonguldak toki devlet hastanesi

Zonguldak İli 400 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


İlanın detayı için