19 / 05 / 2024

Zonguldak turyapı evleri

Zonguldak turyapı evleri

Turyapı, Zonguldak’ta 30 bin metrekarelik arsada 150 milyon TL’ye inşa ettiği projede 654 konut, 36 villa ve 4 adet işyeri bulunuyor

Zonguldak Ontemmuz'daki evler tapudan mahrum!

Zonguldak merkezde yer alan Ontemmuz mahallesinin evleri, kimine göre yüz, kimine göre yüz elli yaşında. Gelin görün ki, mahalleli, atalarının kurduğu, savunduğu, yaşattığı bu taşınmazların tapusundan mahrum.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 201 daire bugün satışta!

Turyap aracılığıyla satışa sunulan Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 201 dairenin açık artırma ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ne 20 milyonluk teklif!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bünyesinde bulunan Emlak Konut Başakşehir Evleri Turyap'ın düzenlediği müzayede ile satışa çıktı. Satışa sunulan dairelerin 59'u, 3 saatte 20 Milyon 500 Bin TL teklif aldı.

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri için kura çekiliş heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kura!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri seçenekleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İşte Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kura çekilişi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Zonguldak Gökçebey TOKİ Projesi kurası!

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri seçenekleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İşte Zonguldak Gökçebey TOKİ Projesi kurası...

Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura çekilişi heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri!

TOKİ Gökçebey Evleri projesinde kura çekiliş heyecanı başladı. İşte TOKİ Zonguldak Gökçebey kura yeri..

TOKİ Zonguldak Devrek Evleri'nin temel kazısı tamamlandı!

Zonguldak Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesinde yapımına başlanılan 271 konutluk TOKİ Projesinde çalışmalar sürüyor. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci çalışmaları yerinde inceledi.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri kura sonucu!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Evleri kura sonucu 1 Ağustos'ta açıklanacak. Projede daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

TOKİ Zonguldak Devrek Evleri kura çekiliş yeri!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 324 adet daire emekliye özel satışta. İşte TOKİ Zonguldak Devrek Evleri kura çekiliş yeri...

Zonguldak Devrek TOKİ Evleri kurası 1 Ağustos'ta!

Ödemelere göre 240 aya kadar vae sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Zonguldak Devrek TOKİ Evleri kurası 1 Ağustos'ta...

Zonguldak turyapı evleri Haberi

Zonguldak turyapı evleri

Zonguldak Karadeniz Ereğli’de 1976 yılında kurulan ve bugüne kadar 5 bine yakın konut projesini tamamlayan Turyapı, İstanbul’daki projelerinin yanı sıra Anadolu’da projeler hayata geçirmeye devam ediyor. 


Ilıksı Plajı’na 1 kilometre mesafede, stüdyo, 1+1, 2+1,3+1,4+1 ve 5+1 daire tiplerinin yer aldığı projenin etrafının deniz ve ormanla çevrili olduğunu aktaran Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, “Bu projede olimpik yüzme havuzu, 662’si açık 379’u kapalı olmak üzere 1041 araçlık otoparkı ve restorant yer alıyor’ dedi. Turpçu, Zonguldak Tıp Fakültesi ve hastanesine komşu olan projenin inşaatına 2011 yılının Ağustos ayında başladıklarını belirterek, ilk etabı Aralık 2012’de teslim edileceği projede konudan metrekare fiyalarının 1500 TL, vilların ise 2 bin TL olduğunu kaydetti. Turpçu, “Daire fiyatları ise 70 bin TL ile 500 bin TL arasında....