29 / 04 / 2024

zonguldak üzülmez kentsel dönüşüm

zonguldak üzülmez kentsel dönüşüm

Zonguldak'ta TTK ve TOKİ işbirliğiyle 5 yıl önce çalışmalara başlanılan Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının temeli atıldı. Ak Parti İlçe Başkanı Metin Karaduman, törende konuşma yaptı.

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Bakan Özhaseki açıkladı: 1 milyon 918 bin 855 bağımsız birim kentsel dönüşüm kapsamında! Her yıl 400 bin konut dönüşecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili son rakamları paylaştı. İşte o rakamlar...

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Dayanıklı binalar ve yeni bir altyapının çözümü kentsel dönüşüm!

Daha dayanaklı binalar için kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken ARI Şehircilik İnşaat Danışmanlık 7 bini aşkın konut ve işyerinin dönüşümü için 160 bin uzlaşma görüşmesi yaptığını açıkladı. İşte detaylar...

Haydar Ali Yıldız'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'ın kentsel dönüşüm açıklamasını ve Zürafa Sokak ile Kadem Sokak'ın akıbetini kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Gürpınar'daki kentsel dönüşümde vatandaşlar mağdur edildi iddiası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilecek olan Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken iddialar gündeme geldi. Gürpınar Siteler bölgesinde yaşayan sakinler, dönüşüm sebebiyle mağdur olduklarını öne sürdü.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Fahiş kira ev fiyatlarına çözüm kentsel dönüşüm!

Hürriyet Gazetesi'nden Deniz Sipahi, bugünkü köşe yazısında Türkiye genelinde konut fiyatlarını ve kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Sel felaketinin çözümü kentsel dönüşüm!

Batı Karadeniz'de meydana gelen sel felaketler nedeniyle çok sayıda ev yıkıldı. Yıkılan evlerle ilgili değerlendirme yapan Prof. Dr. Veysel Eroğlu çözümün kentsel dönüşüm olduğunu dile getirdi. 

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

İzmir Gaziemir'e kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gaziemir ilçesi için kentsel dönüşüm sürecini başlattı. İZBETON’un ihale sürecine dâhil olmasıyla birlikte hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmaları ilçe mahallelerinde heyecan yarattı. 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, kentteki deprem sonrası hız kazanan kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuştu. Gökçe, çok sayıda konutta tedirginlik yaşandığını belirtti.

zonguldak üzülmez kentsel dönüşüm Haberi

zonguldak üzülmez kentsel dönüşüm

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında yapılan işbirliğiyle 5 yıl önce Zonguldak'ta çalışmalarına başlanan "Üzülmez Kentsel Dönüşüm Projesi"nin ilk etabının temeli atıldı. İnşaatı yapacak firmanın ilk blok için yaptığı temel atma törenine baştan beri projenin hayata geçmesi için çaba gösteren, vatandaş ile TOKİ arasında köprü olan isimlerden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve yönetiminin yanı sıra yüklenici firma olan Çakır İnşaat'ın Şantiye Şefi Murat İşçi, Rat Mahallesi Muhtarı Cemil Demirci ve Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin katıldı. Kufan-ı Kerım'ın okunmasının ardından dualar eşliğinde kurban kesimiyle başlayan temel atma töreninde konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkam Metin Karaduman, "Öncelikle AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar'a ve diğer AK Parti Milletvekillerine bu projede göstermiş oldukları özveriden...