01 / 05 / 2024

Zonguldakta konuta ihtiyacı olan emekliler belirlendi

Zonguldakta konuta ihtiyacı olan emekliler belirlendi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, TOKİ’nin 260 ay vadeyle ev yapacağı konusuna açıklık getirdi. Çalışkan, “Biz ev veremeyiz ev de yapamayız. TOKİ ile ilgili Türkiye çapında bu işi başlatarak konuta ihtiyacı olan

İstanbul'da gelecek 10 yılda 1,23 milyon konut ihtiyacı olacak!

İstanbul'da gelecek 10 yıllık dönemde farklı nedenlere bağlı olarak 1,23 milyon adetlik konuta ihtiyaç duyulması öngörülüyor. İşte gayrimenkul sektörünü ilgilendiren o son dakika konut ihtiyacı rakamları...

KONUTDER: İstanbul’un yıllık 123 bin yeni konuta ihtiyacı var!

KONUTDER, İstanbul için 10 yıllık konut ihtiyacını ortaya koyan ayrıntılı bir “İstanbul Konut Stratejisi Raporu” hazırladı. Rapora göre İstanbul’un yıllık 123 bin adet yeni konuta ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'un yıllık konut ihtiyacı 123 bin!

İstanbul'un 2023 yılında 16 milyon olan nüfusunun 2032 itibarıyla yüzde 5 artışla 16,7 milyona ulaşacağı ve artan nüfusun konut ihtiyacı doğuracağı kaydediliyor. Ayrıca İstanbul'un yıllık ortalama 123 bin; 10 yıllık dönemde de 1,23 milyon yeni konuta ihtiyacı var.

Konut finansman paketleri tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Konut finansman paketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Konut finansman paketlerinin tüketiciyi ihtiyacı olan konuta ulaştıracağını söyleyen İnanç Kabadayı'nın o açıklamaları...

İran'ın 9 milyon konuta ihtiyacı var!

İran Toplu Konut Üreticileri Derneği Başkanı Mücteba Bigdili, ülkelerinde 9 milyon konut açığı olduğu, yeni projelere ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Antalya'nın 2040 yılına kadar 952 bin yeni konuta ihtiyacı var!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Antalya'nın 2040 yılına kadar 952 bin yeni konuta ihtiyacı olduğunu söyledi..

İnşaatçılar bundan sonra çok çalışacak, az kazanacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Türkiye'de konuta ihtiyacı olan kesim için müteahhitlerin ciddi çaba sarf etmesi gerektiğini söyledi ve sektör hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Senegal'in 50 bin konuta ihtiyacı var!

Türkiye'nin yılda 500 bin konut ürettiğini ifade eden Senegal Ticaret Bakanı Alioune Sarr, Senagal'in 50 bin konuta ihtiyacı olduğunu belirtti. 

Konya'nın 650 bin konuta ihtiyacı var!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Başkanı Osman Başaran, Konya'da 650 bin konut ihtiyacı olduğunu açıkladı. Başaran, ''Konut arzı var, talep de var ama kredi faiz oranlarının daha aşağıya çekilmeli'' şeklinde konuştu.

Türkiye'nin ucuz konuta ihtiyacı var!

Tahincioğlu Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu. Tahincioğlu konuşmasında, ucuz konut üretiminin arsa fiyatlarının yükseldiği için zorlaştığını belirtti.

Nitelikli 1 milyon konuta ihtiyacımız var!

Memduh Türkoğlu, Konut sektörünün ihtiyaç duyduğu yeni düzenleme ve teşvikler hakkında düşüncelerini paylaştı. Türkoğlu, “Türkiye'nin genç nüfusunu ve mevcut kötü yapı stoğunun yenilenmesi zorunluluğunu dikkate aldığımızda yılda yaklaşık 1 milyon konuta ihtiyacımız var” dedi.

TOKİ, Venezuela'da petrol karşılığında konut yapacak!

İki ülkenin anlaşma yapması halinde petrol karşılığında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bu ülkede konut yapacak. Venezuela’nın en az 1 milyon yeni konuta ihtiyacı olduğuna dikkat çeken uzmanlar, hedefin her yıl 100-150 bin civarında yeni konut yapmak olduğuna dikkat çekiyor.

Yılda 1 milyon konuta ihtiyacımız var!

Türkiye'nin genç nüfusunu ve yenilenmesi gereken konulan dikkate aldığımızda yılda yaklaşık 1 milyon konuta ihtiyacımız var.

Zonguldakta konuta ihtiyacı olan emekliler belirlendi Haberi

Zonguldakta konuta ihtiyacı olan emekliler belirlendi

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Satılmış Çalışkan, TOKİ’nin 260 ay vadeyle ev yapacağı konusuna açıklık getirdi. Çalışkan, “Biz ev veremeyiz ev de yapamayız. TOKİ ile ilgili Türkiye çapında bu işi başlatarak konuta ihtiyacı olan emeklileri kayıt altına aldık” diye konuştu.


Genel Başkan Satılmış Çalışkan, derneğin Zonguldak Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Divan Başkanlığı’na genel başkanın seçildiği kongrede, Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu tek liste ile aday oldu.


Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile başlayan kongrede konuşan Genel Başkan Satılmış Çalışkan, TOKİ’nin emeklilere 250 TL taksitle ev yapacağı konusuna açıklık getirdi. Çalışkan, “TOKİ meselesi gündemimizde geniş yer aldı. Herhalde bunu çok merak edenler konuşanlar vardır. Biliyorsunuz bu yaz dönemi iki tane seçim yaptık. Bu seçimlere muhalefet olsun, iktidar olsun...