04 / 05 / 2024

zoom proje kordinatörü Özge Berberoğlu Kurbak

zoom proje kordinatörü Özge Berberoğlu Kurbak

Mimar Özge Berberoğlu Kurbak kimdir? Özge Berberoğlu Kurbak, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Özge Berberoğlu Kurbak, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özge Berberoğlu Kurbak..

Deprem projelerinde işbirliği! Türk ve Çinli akademisyenler 8 proje için bir araya geliyor

Türk ve Çinli akademisyenler, arama kurtarma İHA'larından temel kablosuz iletişim teknolojilerinden, yıkım atıklarının geri dönüştürülmesinden deprem sonrası stratejilerin geliştirilmesine kadar çeşitli konularda 8 proje yürütecek.

Konut alamayan artık projeye ortak olacak! Proje yatırım fonları nasıl işleyecek? 

SPK’nın taslağını hazırladığı Proje Gayrimenkul Yatırım Fonları ile konutta yeni bir dönem başlayacak. 5-10 milyon TL'ye konut alamayan tüketici küçük birikimleriyle milyarlık projelere ortak olabilecek. İşte detaylar...

GYODER’den kiracılara müjde! Kira fiyatlarını düşürecek proje hazır!

​​​​​​​GYODER’in kamuya ait arsalarda özel sektörün kiralama amaçlı konut üretmesi planlanıyor. Arsa mülkiyetinin devlette kalacağı sistemle kiraların yarı yarıya düşeceği öngörülüyor.

Konut sektöründe şimdi de 'Proje tamamlanır mı?' korkusu başladı

Konut sektörünü değerlendiren Rams Global’in Başkanı Devran Bülbül, son zamanlarda bazı projelerde “acaba tamamlanır mı” diye bir korku oluştuğunu aktardı.

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekol Anadolu Gayrimenkul Geliştirme Enerji Proje Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Kiler, Nahit Kiler ve Vahit Kiler ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı'dan İzmir'e 5 yeni proje! 6 milyar TL yatırımla 1.000 yeni konut geliyor! 

İstanbul’da 25 proje hayata geçiren Ege Yapı, şimdide 73 villanın yer aldığı Urla Kekliktepe projesiyle İzmir’e adım attı. Alsancak, Dikili ve Yağcılar’da da proje yatırımları olan Ege Yapı, bin üniteli 5 projesini 6 milyar lira yatırımla hayata geçirecek. İşte ayrıntılar...

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

United Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

United Proje Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Küçükakyüz tarafından kuruldu.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan 4 yeni proje geliyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Hasanoğlu, Beykoz ve Zekeriyaköy’deki yeni projelerinin konsept ve proje geliştirme çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, İstanbul dışında iseBodrum ve Çeşme’de yeni proje yatırımlarımız bulunduğunu söyledi.

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Frd Proje Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Selim Dağbaşı, Ferda Funda Genç ve Ayten Dağbaşı ortaklığında kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Optıon One Property Proje Yatırım Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Muhammad Alı Akram ve Samer Hammamı ortaklığında kuruldu.

zoom proje kordinatörü Özge Berberoğlu Kurbak Haberi

zoom proje kordinatörü Özge Berberoğlu Kurbak

Özge Berberoğlu Kurbak kimdir?

Özge Berberoğlu Kurbak, mesleğine 2005 yılına başladı. Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Mimarlık eğitimi aldıktan sonra Erasmus-Socrates programı dahilinde Karlsruhe Üniversitesi'nde eğitim gördü. 


İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Mimari Tasarım üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladıktan sonra Zoom TPU'ya geri döndü. 


Özge Berberoğlu Kurbak, şu anda Zoom TPU'da tüm projelerin koordinasyonunun sorumluluğunu almaktadır. 


İletişim bilgileri:

Katip Mustafa Çelebi Mah. Sıraselviler Cad. 

Meşelik Sok. 26/10 Kat 4 

Taksim İstanbul


T +90 212 251 34 46-47

F +90 212 251 34...