28 / 08 / 2024

Zorlu HOLDİNG 2015 yatırımları

Zorlu HOLDİNG 2015 yatırımları

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül’e göre Türk ihracatçısının büyük pazarı Avrupa’da kriz yeni başlıyor. Dolayısıyla Türkiye için ihracat pazarlarında derinleşme zamanı.

Skane Hansa Holdıng Ab Merkezi İsveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Skane Hansa Holdıng Ab Merkezi İsveç İstanbul Merkez Şubesi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şaş tarafından kuruldu.

Ctp Gamma Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Gamma Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ctp Turkısh Holdıng B.V. tarafından kuruldu.

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Beta Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde canlanma başladı!

Zorlu Grubu, 2019'u mevcudu koruyarak geride bıraktı. Grubun CEO'su Ömer Yüngül "Bazen mevcudu korumak da başarıdır" dedi. Bu yıl grup üzerinde büyüyecek. CEO Ömer Yüngül, 450 milyon dolarlık yatırım bütçeleri olduğunu ve hareketli bir yıl yaşayacaklarını belirtti…

Kemer Göktürk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Göktürk Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 764 bin 500,00 TL sermaye bedeli ile Hazır Holdıng Bv tarafından kuruldu. 

Zorlu Holding'ten yatırım müjdesi!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde konuştu. Referandum sürecinde yabancı yatırımcıların Türkiye’ye bakışını değerlendirdi.

GYODER Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu yayınladı!

GYODER Gösterge "Türkiye Gayrimenkul Sektörü 2015 4. Çeyrek Raporu ve Yıl Değerlendirmesi" ni yayınladı. Raporda 2015 yılı değerlendirmesine ve 2016 yılı öngörülerine de yer verildi.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde mega projeler yapacağız!

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, "Yeni projeler bu yıl devreye girmez. Daha uzun vadeli düşünüyoruz. Biz alım satım yapmak değil, mega projeler geliştireceğiz. Bu tür projeleri geliştirmek nereden baksanız 3-4 yıl sürüyor. " dedi.

İşte kampanyalı konut projeleri!

Gayrimenkul sektörü zorlu geçen 2015 yılında bile hedeflerine ulaştı. 2016'da ertelenen taleplerin de devreye girmesiyle satışların hızlanacağı öngörülüyor. İnşaat firmaları birbiri ardına yeni proje duyurularıyla yatırımcının önüne sunuyor...

2015'te piyasa şampiyonu 'Konut Sektörü' / Tevfik Güngör

'Konuta talep giderek artıyor. Çünkü ekonominin mevcut şartlarında konut kazandırıyor...' Dünya gazetesinde Tevfik Güngör mahlasıyla yazan Prof.Dr.Güngör Uras, konut sektörünü masaya yatırdı...

İnanlar’ın performansı yükselen kredi notu ile tescillendi!

Dünyanın en prestijli kredi derecelendirme kuruluşlarından JCR Eurasia Rating, ülkemiz ve dünya piyasaları için zorlu geçen 2015 yılında, İnanlar’ın gösterdiği başarılı performansı, yükselttiği kredi notu ile tescil etti.

Onur Öngün: Dünyaya gayrimenkul ihraç edeceğiz!

Yabancılara gayrimenkul satışının ‘döviz kazandırıcı hizmet’ kapsamına alınabileceğinin açıklanması, sektörün hedeflerini iki katına çıkardı. Öngün, 2015 yılında ‘20 bin konut, 5 milyar dolar gelir’ hedefine 10. ay itibariyle yaklaşıldığını söyledi.

Zorlu HOLDİNG 2015 yatırımları Haberi

Zorlu HOLDİNG 2015 yatırımları

Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül, tüm dünyanın görece daha yavaş bir büyüme ortamında yaşadığını ve Türkiye’nin iç dinamikleri ile diğer pazarlardan ayrıştığını düşünüyor. Yüngül, ihracat yapan işadamları için belli pazarlarda derinleşmek gerektiğine inandığını ifade ediyor. Ömer Yüngül, “Türkiye şu anda Avrupa’ya endeksli ihracatı ama ben diyorum ki kişi başına milli geliri 5 bin doların üzerinde olan her ülkeye atak etmemiz lazım” diyor ve ekliyor: “Bizim kuvvetli olduğumuz Avrupa’da kriz daha yeni başlıyor. Bu kriz de 7-8 sene sürecek. Mutlaka ülke olarak başka yerlere yelken açmamız lazım.” 


Zorlu Holding CEO’su Ömer Yüngül ile para piyasalarında artan volatiliteyi konuşurken tekstil, tüketici elektroniği, beyaz eşya, enerji, gayrimenkul, maden ve metalurji alanlarında faaliyet gösteren grubun özellikle son girdiği sektör olan madencilikte düğmeye bastığı bazı...